AcasăSOCIALGheoghe Dincă, mărturii din închisoare. Criminalul de la Caracal a recunoscut tot!

Gheoghe Dincă, mărturii din închisoare. Criminalul de la Caracal a recunoscut tot!

Gheorghe DincaGheoghe Dincă, mărturii din închisoare. Criminalul de la Caracal a recunoscut tot!

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Au apărut înregistrările audio din închisoare în care Gheorghe Dincă a recunoscut tot ce a făcut cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Antena 3 a difuzat primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă, din închisoare, în care vorbește despre crimele de la Caracal, cu familia sa. Mai exact, acesta le-a recomandat membrilor familiei să fie atenți și să nu fie indiferenți la ceea ce se întâmplă. Totodată, monstrul de la Caracal a mai adăugat că avocata l-ar fi pus să recunoască că fetele sunt vii, iar în cazul în care ar fi spus asta, familia sa ar fi avut de suferit.

„Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata. Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea. Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere. Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii”, a spus Gheorghe Dincă.

Criminalul a cerut rudelor vigilență

În același timp, presupusul criminal de la Caracal a mai precizat că nu îi e frică să fie judecat în următoarea perioadă, în contextul în care are anumite drepturi, iar pedeapsa pe care a primit-o acum nu poate fi mai mare. El le-a recomandat rudelor să fie vigilente pentru a nu avea și ele probleme.

„Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea. Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, a mai adăugat Gheorghe Dincă.

În cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă a răpit, sechestrat, violat și omorât două fete. Prima victimă a fost Luiza Melencu, o fată de 18 ani, dispărută de acasă în luna aprilie 2019.  A doua victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani. Cele două tinere fuseseră luate la ocazie.

author avatar
Andreea Vlad
1.084 afisari

4 COMENTARII

  1. Drepturi? FMM!!! DREPTUL SA TE CHINUI ETERN! Sa imi bag totalitatea organelor genitale in inima acestui stat infect numit romania, o infectie iudeomasonica satanica. Cum sa aplici institutii moderne la 3 popoare de primitivi si sa le mai si unesti intr-un singur stat? Fecalele amestecate duhnesc.

  2. Romania normaaala,stat dee dreeept. Romania meeea,ce pusca mea,ce justitia mea,ce procurooorii mei,portocalii mei,judecatoriii mei, ce inaugurarea mea,ce ceremonia mea,naveta mea,guvernul meu,parlamentul meu,padurile meeele,baltile mele,casele mele,ce vila mea,Miami mea,bicicleta mea,sepcuta mea,schiurile si cascheta mea,bucatarii mei,huzurul meu,conturile mele,chiriile mele plus cei 360.000 de Euro ai mei nu ai ANAF-ului,leafa mea ( doar n-ati vrea sa va conduc pe gratis.) Mai vreti ? Dormiti linistiti,Catzu vegheaza pt. voi. Sub supravegherea mea. Ce aia mea.

  3. Bun o fi ăsta criminal nenorocit si ordinar care trebuie sa zaca in puscarie, dar ăstia de la guvern ce plm sunt? Cum omoară oamenii in spitale si prin vaxxinare? Câți criminali ordinari sunt la guvern care plătesc medicii cu mulți bani ca să ucidă oamenii? Ce testare rtpcr care nu dă rezultate conform CDC? Ce idiotenii ale ăstora mai vreți? Criminalii care au îndatorat țara pentru generații întregi si acum vor sa-i ducă la limita vieții si sărăciei cu scumpirile ce vor urma?
    Cîțule o vaxxinezi pe fi ta, da ti as la mecla aia de obosit din nastere.
    Bă si unde palm duceți tezaurul nostru dacic si roman la Madrid pen expozitie de câteva luni? Sa muriti voi toți de la guvern că asa este? Javre ordinare usr plus pnl.

  4. Acest criminal sa fie condamnat la moarte. Daca imi fura mie copilul il omoram cu mana mea, morman de oase il faceam pana acum.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger