AcasăSOCIALGest extrem în centrul Capitalei: un bărbat și-a dat foc! 

Gest extrem în centrul Capitalei: un bărbat și-a dat foc! 

ambulanta

Un incident înfiorător s-a produs, vineri, chiar în centrul Capitalei. Un bărbat a comis un gest extrem, dându-și foc în plină stradă.

Totul s-a întâmplat în Piața Universității, bărbatul care și-a dat foc fiind dus la spital cu arsuri pe 70% din suprafața corpului, potrivit antena3.ro. Din câte se pare, ar fi vorba despre o persoană fără adăpost.

Martorii au intervenit în ajutorul bărbatului, pentru a stinge focul. Tot ei au pus mâna pe telefon și au sunat la 112, pentru a anunța ce s-a întâmplat și pentru a cere ajutorul echipajelor medicale. De altfel, bărbatul a fost preluat și transportat la un spital din București, pentru a primi îngrijirile de specialitate de care are nevoie.

Cazul șocant a ajuns și în atenția poliției, care urmează să facă cercetări pentru a se stabili exact cum de a recurs bărbatul la gestul extrem.

Incendiu puternic, zilele trecute, la o piață din sectorul 3

Incidentul de vineri a avut loc la doar câteva zile după ce pompierii de la ISU București-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în sectorul 3. Mai exact la Piața 1 Decembrie.

Conform precizărilor venite de la ISU, furnizate în data de 5 decembrie, „în jurul orei 01.05, pompierii ISU București-Ilfov au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la Piața 1 Decembrie, situată în strada Ciucea, din sectorul 3 al Capitalei. La momentul sosirii primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă și degajări de fum. Incendiul a fost localizat rapid în limitele găsite. Suprafața totală afectată a fost de aproximativ 1000 mp”.

Din câte s-a anunțat, nu au existat victime în urma incendiului. La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. Au intervenit 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autospeciale pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, precum și două ambulanțe SMURD.

author avatar
Andrei Coman
286 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa traiti bine HA HA HA Urdea si Bica la Paris si CostaRica iar EBA ProastaRomaniei la Parlament……..ha ha ha……votati curvele si hotzomanii

    • firea primaritza
      dancila p.m.
      -probabil se intreaba cum a dat norocu,
      cand au facut pactu cu Satana…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger