AcasăSOCIALGeorge Simion şi simpatizanţii AUR au BLOCAT, duminică, circulaţia în Bucureşti. De...

George Simion şi simpatizanţii AUR au BLOCAT, duminică, circulaţia în Bucureşti. De ce sunt chemaţi românii în stradă?

George SimionGeorge Simion şi simpatizanţii AUR au BLOCAT, duminică, circulaţia în Bucureşti. De ce sunt chemaţi românii în stradă?

George Simion şi simpatizaţii AUR au blocat, duminică, circulaţia în Bucureşti, pentru un protest ce a primit autorizaţie de „funcţionare” de la ora 12 până la 23.

La miting, sunt aşteptate circa 5.000 de persoane.

AUR nu vrea să-şi asume protestul

Este de aşteptat ca oamenii să pornească în marş spre Guvern, deşi organizatorii nu au obţinut o autorizaţie pentru acest marş. Jandarmii, însă, sunt în alertă.

Le transmit oamenilor să nu stea în casă. Dacă stau în casă vor urma nişte luni de coşmar. Foarte mulţi miniştri, dacă nu toţi, trebuie să plece. În noiembrie va fi prea târziu, acum se poate interveni”, a spus George Simion.

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, deputatul George Simion, a declarat, joi, că nu doreşte politizarea „într-un fel sau altul” a mitingului de duminică, făcând apel la participanţi să nu se lase provocaţi şi să se delimiteze atunci când există „un semn de violenţă”.

Protest contra scumpirii vieţii

George Simion susţine că au fost mobilizaţi şi românii din Diaspora. Protestul a fost organizat pentru a contesta viaţa tot mai scumpă din România.

Vor veni mulţi români din diaspora la mitingul de duminică, ce nu este al unui partid, nu este mitingul AUR. Vreau să fac un apel la toţi membrii şi simpatizanţii noştri să nu vină cu însemne de partid, să nu vină cu sigla AUR.

Alături de noi vor participa şi alte şase formaţiuni politice neparlamentare, vor participa şi organizaţii neguvernamentale şi sindicate şi patronate şi membri ai unor sindicate şi patronate.

Aşa că apelul meu este de a nu politiza într-un fel sau altul. Dorinţa noastră, a celor care am anunţat desfăşurarea acestui protest, e de a nu exista discursuri, de a nu exista încercări de a prelua aceste nemulţumiri ale străzii. E datoria noastră ca opoziţie să fim în stradă lângă români, însă nu dorim să politizăm această mişcare.

Apelul nostru este ca totul să se desfăşoare paşnic şi oriunde există un semn de violenţă participanţii să se delimiteze. Vom rămâne în stradă până când situaţia se va rezolva.

Dar, protestul ăsta nu este despre AUR, nu este despre George Simion, protestul este despre românii simpli, care nu au cum să treacă peste această iarnă„, a afirmat Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
667 afisari

25 COMENTARII

  1. Romanului nici daca-i detonezi 1 kg de TNT la qiur ,nu-l convingi sa protesteze impotriva impilarii lui de catre guvernanti .
    Au iesit cativa speriati sa protesteze adusi din toate colturile tarii ,dupa 1 luna de campanie sustinuta pentru acest eveniment
    Ehehe !
    Daca era vorba sa iasa pentru a-l da jos pe Dracnea sa vezi cum ieseau cel putin 200 de mii in Piata
    Ca de aia s-a trait,, prost ” in Romania pe vremea individului

    • Se pare ca esti de la polul Nord sau ardelean care se prinde mai greu , dar aia 200 de mii care au iesit altadata , au fost fortati de multinationale sa iasa precum si cei scosi de securitate . romanii nu ies pentru ca n-au un lider serios si un partid pentru care sa iasa , in Romania nu exista opozitie . intrebati-i pe cei de la securitate de ce nu exista . Simion nu stie altceva decat sa alerge cu telefonul dupa unul sau altul si cam atat , mai si minte pe deasupra .

    • Stefa grsesti grav, , la mitingurile anti-PSD erau in fata Guvernului minim100000 de bucuresteni si nu erau mobilizati nici de Soros , nici nu erau trimisi de multinationale. Erau pro-occidentali, dornici sa traiasca ca afara, scarbiti de guvernarea de stanga. Probabil erau multi si de la nationale, angajati pt. buna lor pregatire, pt. serizitatea lor. Voi daca nu doriti sa va specializati, sa munciti serios, o sa fiti muritori de foame. Degeaba comentati contra guvernului, contra UE, contra SUA, contra NATO. Apucati-va de o munca serioasca viata este grea si va fi si mai grea , mai ales la batranete. Imbecilul Simion este un neispravit de galerist, uitati-va la mutra lui.

      • minti ca un porc , sau nu esti din Bucuresti . exact sorosistii din multinationale i-au scos . voi , cei ca tine ar trebui sa traiti ca oamenii normali , sa munciti , nu sa va scalambaiti in pride parade , bulangiilor ce sinteti !

  2. As își la protest contra lui iohannis care sa dovedit a fi las, pervers, mincinos și de fapt cel mai nenorocit dintre toți politicienii romani. Acest bulangiu nenorocit ia scos de la guvernare pe cei de la usr pentru a guverna împreună cu cei de la PSD. Acest nenorocit a desființat și PNL și a format partidul unic psdpnl. Acest borfaș și-a cumpărat 7 case din banii câștigați din vânzarea și traficarea copiilor. Da. Împotriva acestui nenorocit as ieși. Și încă ceva :în 2020 PNL a adunat voturi spunând ca lupta împotriva PSD. Acum ca să căsătorit cu PSD împotriva cui va mai lupta? Am vorbit de legislativ pentru ca pentru prezidențiale PNL nu va avea candidat, dar probabil va avea candidat comun cu PSD. Acum vor ataca usr care cică va fi vinovat de guvernarea psdpnl. Aur pana atunci va fi desființat iar (pe buna dreptate pentru ca este un partid extremist iar bulangiul George Simion va fi condamnat pentru conducere fără permis.

  3. La 10 august s-a iesit la ordin. A fost mobilizare interna-externa pe sectiuni din servicii cu suport logistic si din partea multinationalelor si cu mobilizarea emotiva pe retele sociale si a multora care nu pricepeau, adica si indecisii. A fost un razboi romano-roman orchestrat de agentii externe cu sclavii din servicii autohtone. Prea putini au fost patrioti atunci, ca intotdeauna de altfel.
    Segmentul celor patrioti din servicii este incercuit si supus unui continuu joc de glezne de cei vanduti altora. Daca ar conta grupul patriotilor ar avea si romanii o sansa, deocamdata aceasta nu se poate juca. Si in prezent exista conflict puternic in Romania intre diferite grupari, aia vanduti strainilor sunt chiar multi si mai dureaza.

  4. TREBUIE BLOCATE USILE (INTRARILE-IESIRILE) LA GUVERN SI PARLAMENT PANA SE STABILESC DE CATRE POPOR CRITERIILE MERITOCRATIEI PENTRU A FI ACCESATE ……………………

  5. Andrei Stefan,daca nu ai fi TAMPIT,ai sti ca „simpatizantii AUR ” a lui George Simion, au tinut azi un miting LEGAL in Bucuresti !. AUR=ALIANTA pentru UNIREA ROMANILOR!.

  6. De ce nu fac și în alte orașe mari? Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța… ?

  7. Cine a scris articolul e un mare CRETIN…ptr ca erau participanti anti-coruptie nu au fost niciun fel de simpatizanti nici AUR nici altceva
    Deci FAKE NEWS

  8. Din păcate Simeon a făcut o diversiune și a atacat-o pe Sosoaca pe care membrii AUR au huiduit-o!Rușine!Semeon își bate joc de poporul român ,ceea ce face acesta este circ pe seama suferinței cetățenilor

  9. AUR este partidul PUR romanesc, care a creat SPAIMA in minoritatea etnica
    șovin-iredentista din Transilvania. AUR este spirit politic de suveranitate si independent fata de GLOBALISTII neo-marxisti . AUR spune „stop” SACRIFICIILOR zilnice la care este supusă Romania de actualii guvernanti,PSD+PNL+UDME.

  10. Bravo GEORGE ! În sfârşit este o persoană care reuşeşte să adune toate gunoaiele societății româneşti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger