AcasăSOCIALGeorge Simion a arătat cât de bine mănâncă un parlamentar la cantină,...

George Simion a arătat cât de bine mănâncă un parlamentar la cantină, cu doar 10 lei (VIDEO)

simion george

Scumpirile pe care le resimte populaţia României au fost mai „blânde” cu parlamentarii. Se pare că la cantina aleşilor se mănâncă foarte bine cu doar 10 lei.

George Simion a postat pe Facebook un filmuleț în care demonstrează asta.

Porţii generoase de mâncare, aproape gratis

Dacă ne raportăm la veniturile unui parlamentar, se poate spune chiar că că aleşii neamului mănâncă aproape gratis la cantină.

Un deputat câștigă în fiecare lună 11.000 de lei. Dar nu este doar atât, că dacă ar fi doar 11.000 de lei… dar mai are 4.600 de lei chirie, 4.000 de lei diurnă, 1.400 de lei transport, 28.000 de lei sumă forfetară pentru cabinet, din care jumătate nu trebuie să îi justifice.

Respectiv, primește undeva la 50.000 de lei. Eu îmi donez salariul de parlamentar, pentru că așa am promis de la început, dar să știți că nu ar muri nimeni de foame dacă și-ar dona mai mulți”, a precizat George Simion, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Liderul AUR a zis că nu ar muri de foame niciun deputat dacă ar dona din salariu, așa cum, de altfel, intenționează el.

author avatar
Andrei Ștefan
1.222 afisari

11 COMENTARII

  1. Oameni fără scrupule care fura la greu și nu se mai mulțumesc niciodată.
    Noroc că sicriul nu are buzunare și nici ei șapte vieți tot muritori de rând sunt.
    Rușine să le fie mare parte din ei sunt penali folosiți în orb pentru fel de fel de chestii .
    Îmbuibații țări niste răpciugoși nesătui care jecmănesc acest popor sărman.
    Va veni o dată ziua mult așteptată ZIUA DREPTĂȚII

    • SITE-UL ZIARE.COM O MIZERIE A PRESEI ROMANESTI
      ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE
      FALSI JURNALISTI CE SI-AU CREAT SUTE DE CONTURI FALSE SI VA CENZUREAZA SI VA INJURA
      CENZURA GRAVA SI DICTATURA IMPUTITA PE SITE-UL ZIARE.COM ! COMENTARII DECENTE SI INTELIGENTE ARGUMENTATE CU SURSA DE INFORMATII SUNT STERSE DE ANALFABETII REDACTIEI ZIARE.COM CA NU INTELEG BINE ROMANESTE
      RUSINEA JURNALISMULUI ROMANESC !!
      TOTI PADUCHIOSII SI JEGURILE JURNALISMULUI DE COPISTI S-AU ADUNAT PE SITE-UL ZIARE.COM CA SUNT BINE PLATITI DIN BANUL PUBLIC DE CATRE GLOABELE DE LA GUVERNARE SA LE FACA PROPAGANDA PUPINCORISTA

    • Stați așa, nu vă repeziți. Bolnavul se duce în spital pentru tratament, nu pentru ca să se îmbuibe, să se îngrașe și să facă mare colesterolul pentru că așa nu se știe dacă se mai vindecă vreodată. Uitați-vă la halul în care au ajuns parlamentarii să gândească de la atâta mâncare. Mâncarea peste măsură îngrașă și prostește. Așa că pacientul trebuie să mănânce cat mai puțin posibil sau deloc și să bea multă apă de la robinet dacă vrea să se vindece.

  2. Vreti si voi ???!!!!Niste moluste proste?Mergeti la casele lui iohanus si cantati :
    Tine-l Doamne pe tatucu
    Ca sa doarma ca butucul!

  3. Poate ca daca ne-ar spune ”mecanismul” prin care se ajunge la asemenea preturi, am face si noi la fel. ca sa nu-mi spuneti ca atunci cand merge seful de la cantina parlamentului in piata, lui , pietarul ii vinde patrunjelul cu 50 de bani ca e cine e. Sa fim seriosi. Cred ca diferentele le suportam tot noi prin subventii la hrana LOR, nu cumva sa slabeasca. De fapt, peste tot e la fel. Cu cat castigi mai mult cu atat esti mai avar . Nu putem sa le spunem decat urarea stramoseasca – Sta-v-ar in gat !!

  4. Pînă-n 1990 erau cantinele partidului unde, tot așa, se mânca bine, ieftin, erau de toate. Locurile nu erau la vedere, nu erau la stradă, dar, ce știu eu, în centrul orașului. Aveam colegi de liceu ce, din cînd în cînd, dădeau pe-acolo. Mergeau cu tupeu și nimeni nu le zicea nimic. Mă îndoiesc că pot face același lucru la cantina parlamentului azi în democrație.
    Mai erau cantinele evreiești. Și acolo aveau de toate.

  5. Acesti impostori corupti din guvern care au distrus Ro au prea multe avantaje trebuie cazati la Jilava si confiscat tot ce au furat aceste gunoaie

  6. Intr-adevar asa era dar, comunistii aveau fermele partidului unde produceau de toate si asa meniul la cantinele lor era mai ieftin. Astia au ceva, pe undeva… nimic, atunci de unde ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger