AcasăSOCIALGata, eşti "prizonier" în Bucureşti! Localităţile din jurul Capitalei, în CARANTINĂ!

Gata, eşti „prizonier” în Bucureşti! Localităţile din jurul Capitalei, în CARANTINĂ!

carantinaGata, eşti "prizonier" în Bucureşti! Localităţile din jurul Capitalei, în CARANTINĂ!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov urmează să aprobe propunerea de carantinare a localităților Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, din jurul Bucureștiului.

Asta înseamnă că, pentru a părăsi Capitala, aveţi nevoie de declaraţii pe propria răspundere. Tranzitarea zonelor din proximitatea Bucureştiului implică şi faptul că aţi putea fi supuşi unui control din partea poliţiştilor.

Alte două localități din județul Ilfov, Chiajna și Bragadiru, vor intra, începând de astăzi, ora 22:00, în carantină, după creșterea mare a numărului de infectări cu COVID-19.

Anterior, localitățile Clinceni și Berceni au intrat în carantină, joi seara, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, localitatatea Ciorogârla se află în carantină, iar măsura urmează să expire pe 26 noiembrie.

Ilfovul a ajuns la o rată de infectare de 7,89 la mia de locuitori

Judeţul Ilfov a înregistrat o rată de infectare de 7,89 la mia de locuitori, în creştere mare faţă de ziua anterioară, când a avut 6,78 la mia de locuitori.

Vineri, au fost raportate 9.272 cazuri noi de COVID-19

Cifrele făcute publice, vineri, de autorități arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.272 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), la nivel naţional.

De asemenea, datele comunicate de GCS arată că până la data de 20 noiembrie în România au fost confirmate 403.123 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 278.676 de pacienți au fost declarați vindecați. ”Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.412 persoane au fost reconfirmate pozitiv”, informează oficialii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.397 afisari

3 COMENTARII

  1. De ce se inchide Bucurestii si nu se inchide Cluji care e si mai infect decat Sibiu inca de azi vara?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger