AcasăSOCIALFuria naturii a lăsat în urmă imagini incredibile! Covor de gheață, după...

Furia naturii a lăsat în urmă imagini incredibile! Covor de gheață, după o ploaie cu grindină, la Horezu – VIDEO

Furia naturii a lăsat în urmă imagini incredibile! Covor de gheață, după o ploaie cu grindină, la Horezu - VIDEO (captură video)

Furia naturii a lovit din nou, de această dată vineri, la Horezu, în județul Vâlcea.

Din imaginile surprinse în câteva curți, după o ploaie cu grindină, se pot observa urmările episodului de vreme rea. Și cum pompierii, care au sărit în ajutorul oamenilor, folosesc lopeți pentru a îndepărta apa și grindina, în încercarea de a face un culoar de trecere.

De altfel, se poate vedea și că s-a format un adevărat covor de gheață, la nivelul solului, după ce a plouat cu ”piatră”. Peisajul pare, mai degrabă, desprins din plin sezon de iarnă, decât dintr-o zi a celei de-a doua săptămâni din iunie, prima lună de vară.

Conform gds.ro, pompierii din cadrul ISU Vâlcea au fost chemați să intervină la un spațiu comercial și un depozit aflate pe strada Tudor Vladimirescu, din orașul Horezu. Totul, după ce s-au produs inundații, după ce s-a dezlănțuit furia naturii.

COD GALBEN de vreme rea

E de precizat faptul că județul Vâlcea se află sub incidența unei atenționări COD GALBEN transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie încă din dimineața acestei zile de vineri și valabile în intervalul 11 iunie, ora 12:00 – 11 iunie, ora 22:00.

Conform meteorologilor, ”pe parcursul zilei de vineri (11 iunie) în Oltenia, jumătatea de vest a Munteniei, sudul și estul Transilvaniei, nordul Moldovei și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină”, iar ”în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp”.

foto: meteoromania.ro

Recent, o ploaie a făcut prăpăd și la Craiova, inundând străzi și dându-le mari bătăi de cap șoferilor aflați în trafic, unii dintre ei trezindu-se că apa le ajunge până la nivelul farurilor. În unele cazuri, s-au format adevărate lacuri, după ce carosabilul a fost inundat. De asemenea, mai mulți copaci au fost puși la pământ de vântul puternic – DETALII și imagini AICI.



536 afisari

4 COMENTARII

  1. cum sunt promovati reporterii cand ei nu stiu sa vorbeasca romaneste? realitatea tv e sub orice critica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger