AcasăSOCIALFratele unuia dintre bărbații omorâți la Onești, mărturii tulburătoare: ”S-a auzit strigătul...

Fratele unuia dintre bărbații omorâți la Onești, mărturii tulburătoare: ”S-a auzit strigătul de durere!” – VIDEO

Fratele unuia dintre bărbații omorâți la Onești, mărturii tulburătoare de la locul tragediei: ”S-a auzit strigătul de durere!” - VIDEO

Pe măsură ce trec orele, apar noi informații despre cazul dramatic de la Onești, care a șocat întreaga Românie.

În primă fază s-a aflat că doi bărbați, în vârstă de 36, și, respectiv, 52 de ani, electricieni de meserie, au murit după ce au fost sechestrați și înjunghiați, luni, într-un apartament unde veniseră să lucreze și pe care agresorul l-ar fi pierdut în urmă cu câțiva ani.

Mai nou, s-a aflat că fratele tânărului ucis în apartamentul groazei a fost la fața locului, în cursul zilei precedente, bărbatul povestind ce a văzut la momentul la care a ajuns în zona blocului unde s-a produs tragedia. ”Exact nu am putut să văd cum negociază, pentru că nu am fost lăsat. Am venit aici, pe colț, am vorbit cu polițiștii care stăteau ascunși după bloc și mi-au spus că nu vin mai încoace nu cumva să mă vadă fratele meu și să facă vreo criză și să facă vreo nenorocire. (…) Cică ‘stai liniștit, omul nu are antecedente, (…) situația e sub control, este calm, se termină bine, stai liniștit că nu se întâmplă nimic’”, a povestit ruda uneia dintre victimele atacatorului de la Onești, la Antena3.

Mai mult, Paul a povestit că atacatorul vorbea urât. ”Înjura, din câte am văzut înjura de la balcon. Nu știu cum au negociat, dar cred că se înțelegeau greu cu el, că el înjura continuu”, povestește fratele lui Silviu, una dintre victime.

”S-a auzit strigătul de durere, de agonie”

Tânărul a mărturisit că a aflat de cele întâmplate de la un coleg de muncă al celor doi bărbați și că s-a grăbit să meargă la locul incidentului, povestind și ce anume a văzut când a ajuns în zonă. ”Erau foarte multe echipaje de poliție și un grup de polițiști îmbrăcați în civil (…). Unii dintre ei cred că erau șefi prin Poliție. Mulți polițiști, pe la toate colțurile blocului, au blocat toate străzile. (…) Polițiștii care au intervenit erau la vreo 5 scări distanță. (…) Ei au ajuns în jurul orei 4 (16-n.n), din câte țin minte, sau 3 și ceva (…). Trupele speciale – aveau o mașină neagră. Și-au pus cagule, se pregăteau așa lent, nu era nicio agitație. (…) Mai stăteau la o țigară. Nu erau cu nimic în mână, și-au pus doar cagulele și căștile.

În momentul în care a țipat, s-a auzit strigătul de durere, de agonie (…), și când am auzit, instinctiv am venit încoace, că era strigătul fratelui meu. Au început toți să se agite, toți au zis: ”Interveniți, interveniți, interveniți!”. Au plecat trei spre scară, doi s-au întors să ia berbecul, ia scutul (…) absolut nicio scară mobilă, nu era vorba de scări mobile, pentru că nici nu se poate interveni altfel. Din câte am înțeles, agresorul era ținut la curent de niște vecini sau ceva, tot timpul știa ce se întâmplă!”, a mai declarat fratele victimei.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger