AcasăSOCIALFlorin Cîțu, în mijlocul petrecăreților la Electric Castle 2021, în Cluj

Florin Cîțu, în mijlocul petrecăreților la Electric Castle 2021, în Cluj

Florin CituFlorin Cîțu, în mijlocul petrecăreților de la festivalul Electric Castle 2021, din Cluj

În prima seară a festivalului Electric Castle din Cluj-Bonțida, premierul Florin Cîțu, aflat în plină campanie electrorală pentru câștigarea postului de președinte al PNL, și-a făcut apariția. Acesta era însoțit de primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

Florin Cîțu a apărut printre petrecăreții care se distrau la faimosul Castel Banffy de la Bonțida, după cele două sesiuni de alegeri interne care au avut loc vineri în organizațiile PNL din Sibiu și Alba, scrie news.ro.

„Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a declarat premierul pentru Pro TV.

Cîțu a spus în mai multe rânduri că vrea să participe la cele două festivaluri clujene, Electric Castle și Untold, eveniment care atrag la fiecare ediție sute de mii de participanți.

15.000 de ore de muzică în 10 zile

Electric Castle se va desfăşura între 6 şi 15 august în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca. Cei 250 de artişti care au confirmat vin din 23 de ţări, de pe trei continente.

Timp de 3 zile se vor desfășura concerte la castelul Banffy, în localitatea Bonțida, iar încă 7 zile evenimentele festivalului se vor muta în municipiul Cluj-Napoca, atât în centrul orașului cât și pe Cetățuie.

Accesul în toate zonele de festival pentru public e permis doar cu:

– Dovada că eşti vaccinat – format fizic sau digital

– adeverinţa de vaccinare  – certificatul european (QR code sau download în telefon)

– Test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore – format fizic sau digital

– Test Antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore  – format fizic sau digital

– Dovada că ai avut COVID – doar cu decizia de carantină de la Direcţie de Sănătate Publică din judeţul tău – testul de anticorpi nu e suficient

author avatar
Andreea Vlad
523 afisari

10 COMENTARII

  1. Uite si pe DJ Boc tot cu complexul lui Napoleon tot cu complexul lui Napoleon?
    SI la festival sunt banii voștri!

  2. Catzu ,iubitul piticaniei Bok a ramas gravid
    Acuma nu se stie cu cine s a mai iubit acest individ

  3. Este imaginea standard a politrucilor pe care problemele boborului (sic) nu=i intereseaza. Nu l-a interesat nici pe pitic cand ne-a taiat pensiile si salariile iar pupila chiorului cara banii cu punga de plastic, nu-l intereseaza nici acum pe „propria-mi laudatio”, care-si aranjaza doar huzureala proprie. NOI ??? Cine santem noi ??? Intrebati-l daca -l intalniti…

    • Da adica mai repejoara… 🤗 mai la vale uite un montaigne rousse cocotat pe Feleac si cand te dai la vale apoi pana la ce Bucuresti te opresti cu sighituri la Mamaia in 15 20 minute… 🎢…

  4. Faci ca amerindienii saracii cand i-a pus americanii la 1800 in tren… Stateau toti in cerc cand oprea trenu si asteptau sa le vina spiritul din urma…

  5. Catzu si Iohannis in tren Domn’ presedinte ia uitati va ce gonesc copacii inapoi .Ai dreptate ,inapoi venim cu copacii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger