AcasăSOCIALFlavia Groșan a ajuns la Colegiul Medicilor. Așteptată de susținători, cu aplauze....

Flavia Groșan a ajuns la Colegiul Medicilor. Așteptată de susținători, cu aplauze. Declarațiile doctoriței: ”Mă uit în spate şi…” – VIDEO

Flavia Groșan a ajuns la Colegiul Medicilor. Așteptată de susținători, cu aplauze. Declarațiile doctoriței - VIDEO (foto: captură video)

Medicul Flavia Groșan a ajuns, în urmă cu scurtă vreme, la sediul Colegiului Medicilor, din Bihor, unde a fost chemată cu explicații după ce a anunțat ce plan a urmat în lupta contra COVID, în cazul pacienților pe care i-a tratat.

La momentul la care a ieșit din autoturismul care a adus-o la această instituție, doctorița a fost primită cu aplauze, venite din partea mai multor susținători, dar și cu un buchet de flori.

”Atât vă spun – mă uit în spate şi nu-mi este ruşine de ceea ce am făcut. Atât vă spun”, a declarat dr. Flavia Groşan, până să dea ochii cu reprezentanții Colegiului. Răspunzând unei întrebări din partea presei, Groșan s-a declarat ”copleșită” de valul de susținere.

Vă amintim că declarațiile sale, făcute într-un interviu acordat ”Național”, zilele trecute, au generat un număr record de vizualizări. ”Un medic român face minuni. 100% vindecați de Covid” – suna titlul articolului semnat de Claudia Marcu, în cadrul căruia Groșan a dezvăluit că a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină”, spunea medicul pneumolog-bronholog, pentru ”Național”.