AcasăSOCIALFlăcările au făcut prăpăd. Incendiu puternic în Strejești, focul s-a extins la...

Flăcările au făcut prăpăd. Incendiu puternic în Strejești, focul s-a extins la mai multe case – VIDEO

Imaginile surprinse la locul unei intervenții dificile cu care s-au confruntat pompierii, joi după-amiază, arată, dincolo de cuvinte, proporțiile dezastrului provocat de flăcări.

Câteva zeci de pompieri din județul Olt, ajutați de colegi de-ai lor din cadrul ISU Vâlcea au luptat cu flăcările care au cuprins mai multe construcții aflate pe raza comunei Strejești. S-a intervenit cu autospeciale cu apă și spumă, inclusiv cu una echipată pentru intervenții de la înălțime.

Din câte au transmis reprezentanții ISU Olt, a fost vorba despre un incendiu puternic izbucnit la o gospodărie, care s-a propagat la alte două gospodării învecinate. Ca urmare, trei locuințe și două anexe gospodărești au fost afectate. Salvatorii au reușit să localizeze incendiul, făcând eforturi pentru a-l stinge cât mai rapid.

Nu se știe ce anume a dus la izbucnirea flăcărilor.

Orele trecute, și pompierii de la ISU București-Ilfov au fost în alertă, după ce un apartament situat la etajul 10 al unui bloc din Capitală, din zona bulevardului Mihai Bravu, a fost cuprins de un incendiu.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger