AcasăSOCIALFirea sare gâtul lui Orban din cauza carantinei din Ilfov. De ce...

Firea sare gâtul lui Orban din cauza carantinei din Ilfov. De ce oamenii de aici trebuie să ajungă neapărat în Bucureşti?

Gabriela FireaFirea sare gâtul lui Orban din cauza carantinei din Ilfov. De ce oamenii de aici trebuie să ajungă neapărat în Bucureşti?

Mai multe localităţi din judeţul Ilfov au intrat în carantină. Aceste orăşele sunt limitrofe Capitalei, iar oamenii de aici îşi duc viaţa, practic, în Bucureşti.

Acest lucru l-a semnalat şi Gabriela Firea, care le-a transmis celor din Guvernul Orban că-i împiedică, astfel, pe ilfoveni să trăiască normal. Fostul edil al Capitalei susţine că măsura este absurdă în condițiile în care foarte mulți bucureșteni locuiesc în afara orașului, dar trebuie să vină zilnic aici, fie la muncă, fie pentru probleme administrative.

Ferească Dumnezeu de prostul harnic – spune o vorba din popor. Se aplică azi perfect. Proastă guvernare și gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casă Poporului! Orban a carantinat județul Ilfov, care se află în jurul Bucureștiului, circular, că un manșon. Zona limitrofă! Practic, localitățile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat!

Bucureștenii care și-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroși că localnicii din vatra comunelor și fostelor comune devenite orașe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituții ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul județean Ilfov, Spitalul județean Ilfov sunt toate în București!!„, a scris fostul primar al Capitalei.

Firea îi aminteşte lui Orban că şi el locuieşte în Ilfov

Orban, știi asta? Ar trebui să știi! Și tu ai casă în Dobroiești, jud Ilfov. Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poți opri oamenii să circule, să-și rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască! Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice și împotriva oamenilor!„, a completat Gabriela Firea.

6 localități din Ilfov, în carantină încă de sâmbătă seară

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a aprobat carantinarea localităților Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, din jurul Bucureștiului.

Decizia s-a aplicat de sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 22.00, potrivit propunerii avizate de INSP. Alte două localități din județul Ilfov, Chiajna și Bragadiru, vor intra, începând de astăzi, ora 22:00, în carantină, după creșterea mare a numărului de infectări cu COVID-19.

Anterior, localitățile Clinceni și Berceni au intrat în carantină, joi seara, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, localitatatea Ciorogârla se află în carantină, iar măsura urmează să expire pe 26 noiembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger