AcasăSOCIALFiica agresorului din Onești, surprinsă țipând în fața spitalului: ”Lăsați-mă!” - VIDEO

Fiica agresorului din Onești, surprinsă țipând în fața spitalului: ”Lăsați-mă!” – VIDEO

captură video Antena 3

O țară întreagă așteaptă să afle ce vor stabili anchetatorii cu privire la cele întâmplate în apartamentul groazei din Onești, și cum de nu au putut fi salvați cei doi bărbați sechestrați și uciși fără milă, deși s-au dus negocieri cu agresorul. 

În tot acest timp, fata acestuia din urmă, care – potrivit Antena 3 – a mers, miercuri, la spitalul din Onești, unde este internat bărbatul în vârstă de 68 de ani, a părut iritată de întrebările presei. Nu se știe dacă femeia a ajuns să afle detalii despre starea acestuia. Însă din imaginile prezentate de postul TV se poate vedea că nu prea a vrut să audă de  întrebările jurnaliștilor aflați la fața locului. ”Vă rog frumos, lăsați-mă!”, a reacționat în primă fază fiica agresorului, în drumul ei spre mașina cu care a plecat de la unitatea medicală.

”Lăsați-mă, nu mă mai hărțuiți atât!”, a cerut apoi, pe un ton ridicat, până să urce pe scaunul din dreapta al respectivului autoturism.

În răstimpul în care bărbatul de 68 de ani este în spital, unde a fost operat după ce a fost împușcat în timpul intervenției în forță a oamenilor legii, în apartamentul din Onești, soția acestuia se află în arest preventiv. DETALII AICI.

499 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger