AcasăSOCIALFESTIVALUL BERII în București! Joi se dă startul distracției, în Parcul Tineretului!

FESTIVALUL BERII în București! Joi se dă startul distracției, în Parcul Tineretului!

FESTIVALUL BERII în București! Joi se dă startul distracției, în Parcul Tineretului! (sursa foto: zilesinopti.ro)

Amatorii de distracție în aer liber și în special cei cărora le place berea au ocazia să încerce diferite tipuri de bere – autohtonă, dar și de import, dacă își fac drum, de joi 22 septembrie începând, în Parcul Tineretului din Capitală.

Și asta pentru că se dă startul Festivalului berii, ce va avea loc în perioada 22-25 septembrie, în Parcul Tineretului, din sectorul 4 al Capitalei. Intrarea este liberă!

Așadar, de joi începând și până în ultima zi a acestei săptămâni, vizitatorii Festivalului se vor putea delecta cu bere autohtonă, dar și adusă din afara țării.

Berărie mobilă din Germania

Special pentru acest eveniment a fost adusă o berărie mobilă din Germania. Astfel că vor putea fi serviți clienții, în timp record, cu multe beri la draught, plus o multitudine de bere la sticlă de diferite tipuri (pils, lager, nefiltrată, neagră, artizanală,ipa ,cu arome ) importate din Germania, Cehia și Austria, potrivit zilesinopti.ro.

Mai mult, va exista și un stand cu halbe și pahare de bere suveniruri pentru acasă. Și vor avea loc concursuri zilnice cu premii în bere, pahare de bere, dar și cârnați.

Sute de porții de varză cu cârnați, dar și must proaspăt

Totodată, organizatorii anunță că vor pregăti, pentru sâmbătă dimineață, un ceaun uriaș de sute de porții de varză cu cârnați. Mai mult, vizitatorii vor avea parte de o surpriză adusă de la Festivalul Oktoberfest din Munchen – se va prăji pește la proțap înfipt într-o țepușă, după o rețetă unică bavareză.

Nu doar amatorii de bere se vor putea bucura de diferite sortimente din această băutură. Ci și cei care vor vrea să guste un pahar de must. Și asta pentru că, toamnă fiind, vizitatorii Festivalului vor avea ocazia să găsească must proaspăt stors, chiar în fața clienților, asezonat lângă o pastramă zemoasă. Pentru iubitorii de vin va fi pregătită o cramă renumită, Jidvei, partener al festivalului.

Mâncare tradițională românească, dar și bavareză și mexicană

Pofticioșii se mai pot delecta cu mâncare tradițională românească, fructe de mare, pește prăjit din Marea Neagră, mâncare bavareză, mâncare mexicană, kurtos kalacs, gogoși, plăcinte, turtă dulce, miere de albine, dulciuri de casă, clătite, dulcețuri, siropuri și multe altele, potrivit aceleiași surse.

Vreți să mergeți la festival în familie? Ei bine, cei care vor să ajungă să se bucure de atmosfera de la evenimentul din Parcul Tineretului află că și copiii vor avea la dispoziție un spațiu de distracție special destinat celor mici.

A fost instalat un parc de distracții cu tobogane gonflabile uriașe, dar și trenulețe.
Nu va lipsi nici muzica. Responsabil de acest capitol va fi DJ Horia. Organizatorii spun că va exista muzică de toate genurile pe perioada festivalului din Parcul Tineretului.

author avatar
Andrei Coman
1.400 afisari

7 COMENTARII

  1. veniti la festiva.
    sint Ilinca Dragan, iau mue si ma frec in kur.
    sint sora lui barbu m00istul, kretinul care posteaza aici.

  2. propunem mutarea in Sibiu:
    -conatzionalu inlocuitor daca se bese la masa spune ca
    sehr gut
    matzu lucreaza!

  3. si pr0stul de barbu a vrut sa ma phoota, da’ n-are cu ce.
    e lgbtq!
    in dulap are decat haine de femei, pojartiere si alea alea….si rimel !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger