AcasăSOCIALFermierii au ieșit în stradă! Protest în poarta Ministerului Agriculturii: ”Oros, respectă-ți...

Fermierii au ieșit în stradă! Protest în poarta Ministerului Agriculturii: ”Oros, respectă-ți cuvântul dat!” – LIVE VIDEO

Fermierii au ieșit în stradă! Protest în poarta Ministerului Agriculturii: ”Oros, respectă-ți cuvântul dat!” - LIVE VIDEO

După ce în ultima perioadă sindicaliști din mai multe sfere de activitate au ieșit în stradă, în Capitală, dar nu numai, pichetând sedii de ministere, prefecturi sau protestând la Guvern ori la Parlament, de această dată fermierii sunt cei care au ales să deruleze o acțiune de protest în centrul Capitalei.

În speranța că se vor face mai bine auziți de către ministrul Agriculturii, fermierii au venit la sediul instituției în fruntea căreia se află Adrian Oros. Protestul, în plină desfășurare la ora redactării acestei știri, a început de circa o oră. Iar din câte au anunțat, fermierii sunt deciși să protesteze până seara, la ora 20.

Potrivit reprezentanților Asociației Forța Fermierilor, s-a ieșit în stradă pentru a se protesta față de neacordarea despăgubirilor de secetă, ”promise în mai multe rânduri fermierilor români de către ministrul Adrian Oros”. ”Suma de un miliard de lei necesară pentru ca fermierii să își poată începe lucrările agricole și pentru plata datoriilor către furnizori, nu este prevăzută în proiectul Legii Bugetului de Stat, aflat în dezbatere publică”, din câte se menționează pe pagina de Facebook a Asociației ai cărei membri participă la protestul de joi.

Oamenii aflați în fața sediului Ministerului Agriculturii poartă veste reflectorizante, cu inscripția Asociației, au steaguri, dar și pancarte cu diverse mesaje, între care ”Oros, respectă-ți cuvântul dat!”, ”NU cerem pomană! Vrem să hrănim România!”, ”Nu ne puneți lacătul pe poarta fermei!”.

333 afisari

3 COMENTARII

  1. S-alege praful liberal si de agricultura noastra, cu icterii astia la putere

  2. Pînă cînd în magazine se gaseste doar usturoi de China si rosii de Turcia nu merita nici un bănuț subvenție.

  3. ”… promise în mai multe rânduri fermierilor români de către ministrul Adrian Oros ” … zic fermierii… Iertați-mă, Oros (era să zic sOROS) face ce știe mai bine, adică minte, înșeală și-și încasează coledzii. Nu e el de vină. Imbecil e cel care l-a crezut. După care protestează tardiv. Mereu tardiv. C-așa-i românul, bonom.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger