AcasăSOCIALFenomenul periculos ce se întâmplă în Vama Veche: cum devin femeile, dintr-o...

Fenomenul periculos ce se întâmplă în Vama Veche: cum devin femeile, dintr-o dată, mai deschise la relaţii sexuale

Drogul-violului

O turistă din Vama Veche a povestit, în Social Media, întâmplarea şocantă pe care a trăit-o la malul mării. Ea a fost martoră la un episod regretabil, ce tinde să devină un fenomen pe litoral.

Fata a zărit o altă domnişoară lipsită de ajutor, care se afla zăcând pe trotuar, fără haine și sângerând. Aceasta țipa după ajutor și spunea că a băut ceva oferit de niște bărbați. Atunci, femeia respectivă a chemat ajutoarele, având în vedere starea de sănătate fizică și psihică a fetei.

A băut de la nişte băieţi

Iată ce ar fi păţit victima: „Fetelor, aveți grijă ce beți și de la cine! Astă noapte, pe când mă întorceam la cazare, o fată dezbrăcată și sângerândă urla pe trotuar ca din gură de șarpe și ‘iubi al ei’ îi tot repeta că a băut de la niște jegoși.

Am chemat salvarea și a venit Poliția. Am scos o bancă din curte, am ținut-o în brațe, i-am dat cu apă pe față, i-am acoperit goliciunea cu un prosop și a plecat la Mangalia pe salvare”, se arată în postarea din Social Media.

I-au dat drogul violului?

Cel mai probabil, tânăra a fost „îmblânzită” cu drogul violului. „Cel mai probabil, îi dăduseră ceea ce se cheamă ‘drogul violului’, pentru că după ce nu a mai urlat, mă mângâia pe mine pe picioare și-mi zâmbea, unduindu-și trupul!”, a notat turista în postarea făcută pe pagina sa de Facebook.

Ce este drogul violului? Este un stupefiant care face victimele să fie mult mai deschise către relații sexuale și produce o stare de euforie și amnezie, dar și halucinații.

author avatar
Andrei Ștefan
1.870 afisari

7 COMENTARII

  1. Ati ajuns aparatorii tutelor fugite de acasa ,ratatelor de tot felul si curvelor de meserie.Produsul democratiei europene ,hai sictir.In tara lui KIm putorile ar fi muncit in filaturile de bumbac pe un blid de orez.

  2. Daca a fost in stare sa place ” pe salvare „, inseamna ca n-a avut nimic. Sau o fi vreo ” Cat Woman „, mai stii? Ce de inculti si imbecili are Romania post – decembrista, bai, nene!

  3. Dar ,,iubi” al iei in loc sa cheme miliția și salvarea ,îi reproșa ca a baut de la niște jegoși..? O fi facut și sex cu jegoșii? Cît de tîrfă poate fi o tipă sa bea de la niște jegoși probabil necunoscuți? cu iubitu sau prietenul ei linga ea?? Merita sa fie traficata in uee la albanezi vîndută!

  4. România educată? Consider acesti indivizi lipsiti de empatie, acesti cretini, rezultatul sloganului politic vomat de „Presedintele Romaniei”.
    Domnule Johannis este absolut necesar sa ajungeți in fata unor judecători integrii, români, adusi de aiurea dacă specia asta nu se mai gaseste in tara sau alesi din rândul românilor, pentru a raspunde de ce ati facut si de ce nu ati facut in acesti 7 ani.
    In ceea ce vă priveste băi imbecililor, fata asta are dreptul sa meargă sa se distreze fara sa fie însotită de imbecili ca voi. Singură sau însotită de prieteni, cineva, cunoscut sau necunoscut, i-a turnat probabil drogul într-un moment de neatenție, cand dansa sau cand dintr-un motiv sau altul a lasat paharul fără supraveghere, moment de care au profitat niste animale ca voi.

    • Daca găsești pe strada sau acasa la un prieten o femeie moartă de beată tu sari pe ea? Faptul ca e moartă de beată semnifică ca este deschisă la orice legatura sexuală, cu oricine.? Nu-ți miroase, macar un pic a viol? Nu ți -e frică ca poate să borasca pe tine? Este chiar atât de greu să găsiti o femeie care să se reguleze cu voi din plăcere, pentru că vrea si ea????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger