AcasăSOCIALFemeie prădată de 25.000 de lei, în liftul unui bloc din București

Femeie prădată de 25.000 de lei, în liftul unui bloc din București

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz ajuns în atenția polițiștilor din București, după ce o femeie a cerut ajutorul oamenilor legii, reclamând că i-au fost furați 25.000 lei în liftul unui bloc, a dus la reținerea unei suspecte în vârstă de 43 de ani.

Din câte a anunțat vineri, 5 august, Poliția Capitalei, într-un comunicat, ancheta în acest caz a început încă din 25 iulie, când polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizati de către o persoană, care a reclamat că în timp ce se afla în liftul blocului, două persoane necunoscute i-au sustras din geantă suma de 25.000 de lei.

Cum ar fi acționat cele două femei când victima a ajuns în bloc

Joi, 4 august, polițiștii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, în acest dosar de furt. „Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către două femei, de 43, respectiv 44 de ani.

În fapt, în dimineața de 25 iulie a.c., persoana vătămată a efectuat mai multe retrageri în valoare totală de 25.000 lei, de la o unitate bancară din sectorul 2.

Din cercetări, s-a stabilit că aceasta ar fi fost urmărită de către cele două femei, atât în incinta unității bancare, cât și după retragerea banilor, iar când a ajuns în liftul blocului, una dintre bănuite i-ar fi acoperit geanta, iar cealaltă i-ar fi sustras suma de 25.000 lei”, se menționează în comunicatul Poliției.

Femeia de 43 de ani, reținută

În cursul zilei de joi, 4 august, după ce a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, a fost depistată și condusă la audieri femeia de 43 de ani, „cea care ar fi sustras suma de bani”.

„Femeia de 43 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracțională, a fost reținută, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală”, au mai transmis reprezentanții DGPMB.

Oamenii legii menționează că prejudiciul a fost recuperat în integralitate, dar și că în acest caz cercetările sunt continuate de Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

author avatar
Andrei Coman
267 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger