AcasăSOCIALFemeie lovită pe trecere de un conducător auto băut zdravăn. Ce alcoolemie...

Femeie lovită pe trecere de un conducător auto băut zdravăn. Ce alcoolemie avea șoferul!

(sursa foto: facebook)

O femeie a ajuns la spital, după ce a vrut să traverseze strada, prin locul destinat pietonilor, dar a fost lovită de o mașină condusă de un șofer care – din câte arată rezultatul testării – consumase alcool înainte de a urca la volan. S-a întâmplat în Argeș. 

Femeia a fost rănită şi a ajuns la spital, luni seară, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni. Așadar, victima a încercat să traverseze regulamentar strada, când a fost lovită de un autoturism. Conform antena3.ro, s-a întâmplat în comuna Bascov, județul Argeș, chiar în fața secției de poliție, iar victima, o femeie în vârstă de 71 de ani, din Piteşti, mergea spre casă.

Ce alcoolemie avea șoferul

Din păcate, a ajuns la spital, după ce a suferit leziuni în urma accidentului.

Conform sursei citate, la volanul mașinii care a lovit femeia se afla un bărbat de 47 de ani cu o alcoolemie de 1,26 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

sursa foto: antena3.ro

În timp ce victima accidentului a fost dusă la spital, șoferul a ajuns la poliție. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

O mașină în care se aflau 4 oameni s-a răsturnat, în Giurgiu

Vă amintim că, luni seară, un accident rutier cu urmări grave a avut loc pe DN 5 – șoseaua de centură a municipiului Giurgiu. La fața locului au intervenit salvatorii, însă, din păcate, doi oameni aflați într-o mașină care s-a răsturnat în afara părții carosabile au murit.

Două persoane, în vârstă de 62 și respectiv 65 de ani, care erau pasagere în autoturism, și-au pierdut viața. E vorba despre o femeie și un bărbat.

Din câte a anunțat ISU Giurgiu, „conducătoarea auto și pasagerul din dreapta au fost găsiți conștienți și cooperanți”.

author avatar
Andrei Coman
184 afisari

1 COMENTARIU

  1. -e caz de ” pocnită „:
    ala putea opri regulamentar,
    se dadea jos si o lovea
    pe motiv ca…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger