AcasăSOCIALFemeie înjunghiată de partener, în stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Drama,...

Femeie înjunghiată de partener, în stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Drama, la Slatina

ambulantaScene de infarct, la Iaşi: trei copii, găsiţi intoxicaţi cu monoxid de carbon!

O femeie în vârstă de 37 ani a fost atacată luni-dimineaţă, chiar de partenerul său, cu care află în proces de divorț. Atacul a avut loc într-o stație de autobuz din municipiul Slatina.

Femeia mergea la serviciu cu autobuzul, împreună cu partenerul de viață. Martorii spun că cei doi s-au certat în mașină și când au coborât, soțul în vârstă de 41 de ani a scos un obiect și a înjunghiat-o în spate.

Individul i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului și toracelui, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Agresiunea a avut loc în plină stradă într-o zonă frecventată de navetiști. Cel care a alertat poliția a fost chiar agresorul.

Agresorul a așteptat poliția acasă

Poliţiştii l-au găsit pe agresor acasă, în localitatea Perieţi, acesta plecând spre casă liniştit imediat după ce şi-a înjunghiat soţia cu care era în divorţ. Bărbatul a fost dus la audieri.

„În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina și se află în afara oricărui pericol. Din fericire, victima se află în stare stabilă. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

author avatar
Andreea Vlad