AcasăSOCIALFată de 17 ani, prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu!

Fată de 17 ani, prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu!

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Dâmbovița

O adolescentă a ajuns în vizorul jandarmilor dâmbovițeni, în urma unui episod ce a avut loc în proximitatea unei unități de învătământ din Târgovişte. Tânăra în vârstă de 17 ani ar fi fost prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu.

Fata se afla, alături de alți tineri, într-o mașină. Faptul că aceștia au devenit agitați când au văzut jandarmii care patrulau în zonă le-a dat de bănuit oamenilor legii.

O tânără a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanțe interzise în imediata apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște.

Jandarmii aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau țigarete și au devenit agitate la apariția acestora”, a anunțat vineri Jandarmeria Dâmbovița, într-o postare pe Facebook.

Jandarmeria: „Tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin”

Verificările pe care le-au făcut jandarmii au dus la găsirea – asupra fetei de 17 ani – a unui pachețel cu foițe pentru confecționat țigări. Ce s-a găsit în interior? Iată ce au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița: „Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care continea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înțepător, susceptibile de a fi substanțe interzise”.

Conform sursei citate, „tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin, iar substanțele interzise găsite în pachețelul cu foițe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu”.

Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, iar cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor – au mai anunțat reprezentanții Jandarmeriei dâmbovițene.

author avatar
Andrei Coman
491 afisari

6 COMENTARII

  1. In Romania, vanzarea, distribuirea si mai ales consumul de droguri in institutile de invatamant, sunt si au fost desfasurate sub obladuirea si controlul SERI, au fost si sunt supravegheata de catre SERI, politie, DNA si alti factori care ar fi trebuit sa opreasca si sa lupte impotriva acestui rau, care distruge tinerii Romaniei. Personal, in urma cu multi ani,(15- 20) am constatat ca unul dintre copii mei, elev eminent la un liceu cu renume din provincie, se comporta nefiresc, transpira abundent, isi rodea unghiile si mirosea urat, nefiresc. Am presupus ca se droga. Si asa a fost. Influientat fiind de unii colegi (cool), a inceput sa se drogheze. Fata de acestea, am urmarit timp de aproape doi ani, zilnic, traseul si activitatea acestui copil, in timpul orelor de scoala si dupa. Cu stupoare am constatat ca, multi elevi de la liceuL UNDE INVATA COPILUL MEU, dupa ore, se adunau undeva, langa liceu, in spatele unei librarii, unde mereu parca o „furgoneta,” pe aripile acreia isi „expunea” cineva tigari. Copiii luau tigarile, in realitate droguri si, cu cinste si corectitudine, puneau pe aripile masinii banii corespunzatori. Apoi imparteau cum stiau ei tigarile. Si aceasta activitate, afacere, era supravegheata de o doamna superba, (cred de la SERI) si uneori de mai multi politisti de la politia din vecinatate, care uneori ma abordau, crezand ca sunt de a lor.
    Asa ca jandarmilor, aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ, acum v-ati trezit. Profesorilor, parintilor, oamenilor cinstiti si drepti, acum v-ati trezit. De 15- 20 de ani gunoaiele protejate de SERI, de Politie si justitiari, infecteaza sub ochii vostrii tinerii Romaniei.
    Dar poate nu-i prea tarziu. Sa ne ajute Dumnezeu pe noi sau mai ales pe tinerii Romaniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger