AcasăSOCIALFamilie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a...

Familie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câini

Familie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câiniAna, femeia ucisă de câini, a mai fost ABANDONATĂ o dată de autorităţi. Mărturia bărbatului care a salvat-o în 2022

O familie a fost lovită de tragedie, după ce un copil a sfârșit în condiții cumplite. Nenorocirea a avut loc luni, într-o localitate din județul Constanța.

Mai exact în localitatea Cotu Văii, din comuna constănțeană Albești. Din primele informații, copilul în vârstă de doar șase ani a pierit după ce a fost mușcat de mai mulți câini, potrivit replicaonline.ro.

La fața locului au fost chemați de urgență salvatorii, însă din păcate, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, copilul – care, din primele informații, a fost găsit inconștient – nu a supraviețuit.

Către locul tragediei s-a îndreptat inclusiv primarul localității. „Mă duc la fața locului… Știu că este vorba despre o familie recent mutată, care locuiește la ieșire din Cotu Văii”, a declarat edilul Gheorghe Moldovan, pentru publicația locală amintită.

Condițiile în care a avut loc atacul cu urmări șocante urmează să fie stabilite de către polițiști. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre câini maidanezi sau despre animale care au stăpân.