AcasăSOCIALFamilie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a...

Familie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câini

Familie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câiniAna, femeia ucisă de câini, a mai fost ABANDONATĂ o dată de autorităţi. Mărturia bărbatului care a salvat-o în 2022

O familie a fost lovită de tragedie, după ce un copil a sfârșit în condiții cumplite. Nenorocirea a avut loc luni, într-o localitate din județul Constanța.

Mai exact în localitatea Cotu Văii, din comuna constănțeană Albești. Din primele informații, copilul în vârstă de doar șase ani a pierit după ce a fost mușcat de mai mulți câini, potrivit replicaonline.ro.

La fața locului au fost chemați de urgență salvatorii, însă din păcate, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, copilul – care, din primele informații, a fost găsit inconștient – nu a supraviețuit.

Către locul tragediei s-a îndreptat inclusiv primarul localității. „Mă duc la fața locului… Știu că este vorba despre o familie recent mutată, care locuiește la ieșire din Cotu Văii”, a declarat edilul Gheorghe Moldovan, pentru publicația locală amintită.

Condițiile în care a avut loc atacul cu urmări șocante urmează să fie stabilite de către polițiști. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre câini maidanezi sau despre animale care au stăpân.

220 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba nu ,Romania s-a umplut de descreierati ,autodeclarati iubitori de animale si bine finantati de ONG-uri,care se ocupa de umplerea strazilor cu javre de caini pe care le hranesc zilnic si le pupa in kur,Daca vreo autoritate indrazneste sa curete strazile de ei incep sa urle ca niste isterici.Acesti nenorociti au pe constiinta zeci de copii sacrificati in numele protejarii cainilor de pe strada.Asta e viitorul Romaniei ,strazi pline ce caini .Copiii nu vor mai exista.Suntem o natie de nenorociti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger