AcasăSOCIALFactură la gaze de peste 4.300 de lei la o biserică din...

Factură la gaze de peste 4.300 de lei la o biserică din București. Reacția preotului

(sursa foto: Facebook/Francisc Doboș)

Continuă să se afle situații de facturi uriașe la principalele utilități – energie electrică sau gaze naturale. Și nu doar în cazul locuințelor din București și din țară. 

Din seria facturilor cu sume considerabile apărute în ultima perioadă, în plină iarnă, se numără și cea la gaze, primită pe adresa unei biserici din București.

Preotul catolic Francisc Doboș a dezvăluit, pe Facebook, factura la gaz, de peste 4.300 de lei, venită pe adresa Bisericii Franceze din București, lăcașul de cult aflat pe strada Gheorghe Demetriade.

Factură la gaze de peste 4.300 de lei, la o biserică din București. Reacția preotului
Factură la gaze de peste 4.300 de lei, la o biserică din București. Reacția preotului (sursa foto: Facebook/Francisc Doboș)

„Biserică micuță dar factură mare. Promit că o să vă încălzesc mai degrabă cu predici călduroase.

Aveți și alte sfaturi? Second job?”- sună mesajul transmis de către preotul Doboș, miercuri seară, 26 ianuarie, pa pagina acestuia de pe rețeaua de socializare amintită. Unde a postat și factura venită la biserica din Capitală, respectiv la Parohia Romano-Catolică Preasfanta Inimă a lui Isus (Sacre Coeur).

„Rugăciuni, padre”

Iar răspunsurile nu s-au lăsat prea mult așteptate. „Rugăciuni, padre. Dumnezeu face minuni și ne va scoate pe toți la lumină” – a sunat răspunsul unei internaute.

„E mult prea mult pentru a fi în regulă! E exagerat” – a remarcat un alt internaut.

„Asta-i doar 15-20% din ceea ce au de achitat alte parohii, dar nu te descuraja… pot veni facturi și mai mari” – e un alt răspuns primit la postarea preotului.

Părintele Doboș a devenit paroh al acestei biserici catolice din București în septembrie 2021.

Zilele trecute, s-a aflat și ce facturi uriașe au venit la o unitate școlară din Slatina – VEZI AICI, dar și la Castelul Peleș. Nemaivorbind despre o factură la gaz primită de o pensionară din Vaslui – VEZI AICI.