AcasăSOCIALExplozie urmată de incendiu, la o rulotă tip fast-food, în Maramureș. Sunt...

Explozie urmată de incendiu, la o rulotă tip fast-food, în Maramureș. Sunt oameni răniți

sursa foto: ziarmm.ro

Salvatorii maramureșeni s-au mobilizat de urgență și au intervenit, luni, în ajutorul mai multor persoane care au fost afectate de un incident ce a avut loc în localitatea Botiza.

Din primele informații, a fost vorba despre o explozie ce s-a produs la o rulotă tip fast- food -spațiu în care se comercializează produse alimentare. Deflagrația a fost urmată de un incendiu.

Cinci persoane, între care și un minor, au fost rănite, toate cele cinci victime suferind arsuri, potrivit stirileprotv.ro.

Explozia la rulota tip fast-food s-a produs în localitatea maramureșeană Botiza. La locul în care s-a produs incidentul au ajuns mai multe echipaje SMURD și de la ambulanță, precum și o autospecială de stingere, de la pompieri.

Condițiile exacte care au dus la producerea deflagrației urmate de incendiu urmează să fie lămurite în cadrul unor verificări. Din primele date se pare că explozia ar fi fost cauzată de o butelie.

Din imaginile făcute publice de presa locală se poate observa că rulota a fost puternic avariată în urma incidentului.

Incendiu cu pagube însemnate, într-o gospodărie din județul Giurgiu

Recent, pompierii giurgiuveni au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Pădureni. Flăcările au produs pagube materiale semnificative. „Pagube însemnate, în urma unui incendiu izbucnit, ieri seară, într-o gospodărie din localitatea Pădureni… La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Detașamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la mai multe anexe din gospodărie, pe o suprafață de aproximativ 300 mp”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu, prin intermediul Facebook, în 20 ianuarie.

Conform sursei menționate, cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

author avatar
Andrei Coman