AcasăSOCIALExplozie puternică într-un bloc din Craiova. O femeie a murit

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. O femeie a murit

O explozie s-a produs, miercuri seara, la un bloc din Craiova. O parte a etajului s-a prăbușit. În urma deflagrației trei persoane au fost afectateO explozie s-a produs, miercuri seara, la un bloc din Craiova. O parte a etajului s-a prăbușit. În urma deflagrației trei persoane au fost afectate. Sursa FOTO: ISU Dolj

O explozie s-a produs, miercuri seara, la un bloc din Craiova. O parte a etajului s-a prăbușit. În urma deflagrației trei persoane au fost afectate, dintre care una a decedat.

Explozie neurmată de incendiu la un bloc (P+1), din municipiul Craiova. În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului”, anunță ISU Dolj.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând SAJ.

Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. Misiunea este în dinamică”, mai arată ISU Dolj.

Ulterior, ISU Dolj a comunicat că femeia inconștientă a fost scoasă moartă de sub dărâmături și celelalte două persoane au fost dus la spital.

author avatar
Mihail Ioan