AcasăSOCIALExplozie într-un bloc din Pitești! O femeie a fost rănită/Mai mulți locatari...

Explozie într-un bloc din Pitești! O femeie a fost rănită/Mai mulți locatari evacuați – VIDEO

(sursa foto: ziarulargesul.ro)

O deflagrație ce s-a produs joi după-amiază într-un bloc din orașul Pitești a pus în alertă nu doar locatarii imobilului, ci și salvatorii,

Pompierii au intervenit la fața locului, mai precis la blocul aflat pe strada Branului. S-a aflat că explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Însă, în urma deflagrației o persoană a fost rănită. E vorba despre o femeie de aproximativ 29 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței, potrivit news.ro. Ca urmare a acestui incident, 19 locatari ai blocului respectiv au fost evacuați.

Din primele informații, explozia a avut loc la primul etaj al imobilului din Pitești, într-un balcon transformat în bucătărie. Cauzele care au dus la producerea deflagrației urmează să fie lămurite de către specialiști.

Explozie urmată de incendiu la internatul unui liceu hunedorean

Zilele trecute, salvatorii hunedoreni – pompieri și cadre medicale – au intervenit cu mai multe autospeciale, după ce au fost anunțați despre producerea unei explozii, urmate de un incendiu, în internatul Liceului Tehnologic din Calan. Cinci oameni au fost evacuați de pompieri, iar proprietara căminului a primit ajutor medical, după ce a suferit un atac de panică.

„La sosirea forțelor, camera și holul internatului erau inundate cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului.

Proprietara s-a autoevacuat la timp și a primit asistență medicală din partea echipajului SAJ, întrucât a suferit un atac de panică”, din câte a anunțat ISU Hunedoara. Citiți mai multe AICI.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger