AcasăSOCIALExplozie într-un bloc din Galați: doi oameni în grija medicilor. Prima ipoteză...

Explozie într-un bloc din Galați: doi oameni în grija medicilor. Prima ipoteză despre cauze – VIDEO

pompieriExplozie puternică într-un bloc din Zărnești. Bilanțul este tragic, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

Doi oameni au ajuns în grija cadrelor medicale, după ce într-un apartament situat într-un bloc din Cartierul Micro 40 din Galați a avut loc o explozie.

Din primele informații, cele două persoane nu ar fi suferit leziuni grave. La fața locului au intervenit, pe lângă echipaje medicale, și pompierii. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu. A produs, după cum se poate vedea din imagini, pagube materiale destul de însemnate.

Specialiștii urmează să se pronunțe asupra cauzelor exacte care au provocat explozia. Din câte se pare, proprietarul locuinței respective ar fi vrut să taie o țeavă de apă, doar că s-ar fi întâmplat să fie vorba despre o țeavă de gaze, conform romaniatv.net. Rămâne de văzut dacă această ipoteză va fi confirmată în urma verificărilor care se fac în acest caz.

Vă reamintim că o explozie puternică a zguduit, la finele lunii octombrie, un bloc de patru etaje din centrul Galațiului. Un bărbat în vârstă de 89 de ani, care fusese dus la spital, după ce a fost grav rănit, a decedat la câteva zile de la nefericitul episod. Deflagrația respectivă a produs pagube foarte mari la nivelul imobilului.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger