AcasăSOCIALExplozie de talent și creativitate pe scena Itsy Bitsy Show!

Explozie de talent și creativitate pe scena Itsy Bitsy Show!

A fost o explozie de talent și creativitate pe scena Itsy Bitsy Show din parcul Lumea Copiilor! Au fost prezenți la manifestare mici artiști și sportivi, la Școala de SuperEroi – Back to School!  

Așa s-a încheiat vacanța de vară cu pregătiri de noul an școlar activându-se superputerile interioare la Școala de SuperEroi – Back to School, sâmbătă, 9 septembrie.

SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, DJ Dodi și Spark i-au așteaptat pe copii la ultima și cea mai tare petrecere de vacanță, unde și-au descoperit și antrenat creativitatea, curajul, prietenia, energia, bucuria și bunătatea printr-o mulțime de activități de joacă educativă și ateliere demonstrative.

Parcul a fost pregătit și pus la dispoziție, în cele mai bune condiții, de către cei de la Totul Verde! Copiii au avut ocazia să afle prin ce activități extrașcolare își pot antrena puterile în noul an școlar, de la activități sportive la pictură, muzică, teatru, programare și cercetășie.

Părinții au fost și ei bucuroși să descopere, la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Back to School, o zonă dedicată sănătății și siguranței, unde au putut face copiilor evaluări oftalmologice și stomatologice gratuite. În plus, specialiștii prezenți în această zonă au susținut cursuri de prim ajutor și educație rutieră și au discutat cu părinții despre nutriție și obiceiuri de viață sănătoasă.

Asociația HELP Autism a fost prezentă cu chestionare de screening pentru evaluarea primelor semne ale autismului în rândul copiilor, iar părinții au discutat cu medici și specialiști HELP Autism, de la care au primit informații privind semnele autismului.

De la cea mai tare petrecere de final de vacanță nu au lipsit muzica și dansul, de care ne bucurăm la fiecare eveniment Itsy Bitsy.  Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Back to School a fost organizat de Itsy Bitsy FM cu sprijinul Primăriei Sectorului 4.

 

author avatar
Andrei Coman
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger