AcasăSOCIALExplozie cu urmări tragice, în Vâlcea: Patru oameni au murit/ Mai mulți...

Explozie cu urmări tragice, în Vâlcea: Patru oameni au murit/ Mai mulți răniți, duși la spital

(sursa foto: facebook/IGSU)

Salvatorii vâlceni au intervenit de urgență, joi după-amiază, pentru a acorda primul-ajutor mai multor persoane despre care s-a aflat că au avut de suferit în urma producerii unei explozii. Nu a fost o deflagrație urmată de incendiu.

Din primele informații venite de la ISU Vâlcea, s-a aflat că explozia a avut loc la Uzina Mecanică Băbeni.

La fața locului au intervenit de urgență mai multe ambulanțe, dar și echipaje de pompieri. Primele date indicau faptul că trei persoane au decedat în urma deflagrației.

Patru vieți curmate

Din nefericire, ulterior s-a aflat că patru oameni și-au pierdut viața. „În urma producerii unei deflagrații, au rezultat din păcate patru persoane decedate și patru persoane rănite (…). Se acționează pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs întregul eveniment. (…) Intervenția este în desfășurare (…). Din informațiile pe care le avem până în acest moment se pare că aceste persoane lucrau la dezamorsarea unor mine antipersonal”, din câte a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Alte patru persoane urmau să fie duse la spital, fiind rănite. „Avem în momentul de față patru răniți, care sunt în drum spre Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Starea lor, la prima evaluare, pare a fi una stabilă, sunt toți conștienți”, a precizat Dan Pădureanu, directorul Ambulanței Vâlcea, la același post TV.

258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger