AcasăSOCIALExplicație cu totul neașteptată! De ce nu i-a răspuns Nicușor Dan la...

Explicație cu totul neașteptată! De ce nu i-a răspuns Nicușor Dan la telefon prefectului Capitalei: ”Deşi am văzut apelul…”

Explicație cu totul neașteptată! De ce nu i-a răspuns Nicușor Dan la telefon prefectului Capitalei: ”Deşi am văzut apelul...”Explicație cu totul neașteptată! De ce nu i-a răspuns Nicușor Dan la telefon prefectului Capitalei: ”Deşi am văzut apelul...” (sursa foto: Facebook)

Oricât ar fi de greu de crezut, pare-se că primarul Capitalei nu prea vorbește la telefon când se face târziu. Cel puțin cam asta reiese din explicația pe care a oferit-o chiar edilul, în contextul grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB). Grevă începută joi dimineață și care a continuat și vineri.

Deja se aflase de la Alexandra Vacaru, prefectul Capitalei, că aceasta încercase să dea de primarul general, la telefon, încă de miercuri seară, după ce ar fi avut „semnale” cu privire la situația de la STB.

Nicușor Dan: „Se făcuse târziu”

Mai nou, vineri mai exact, s-a aflat de la Nicușor Dan cum de nu a și răspuns la apelul telefonic al prefectului Bucureștilor. „Suntem într-o situație de criză. (…) Alaltăieri (miercuri-n.red.) seară am vorbit cu foarte multă lume, pentru că anticipam criza care urma. Nu am vorbit şi cu doamna prefect, deşi am văzut apelul domniei sale, pentru că se făcuse târziu şi pentru că domnia sa avea atribuţii limitate în această chestiune.

Am vorbit cu Poliţia, cu TPBI, cu viceprimarul. Am vorbit cu foarte multă lume pentru a realiza acele lucruri de care bucureştenii aveau nevoie – adică să avem poliţişti în intersecţii, ca să fluidizeze traficul, să avem informare în staţiile de autobuz, troleibuz, tramvai că nu mai vin aceste mijloace de transport. Deci, am fost conectat. Şi cu domnia sa am vorbit la 6 dimineaţa, ieri (joi-.n.red)”, a declarat primarul, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul STB.

Ce spusele prefectul Capitalei

Explicația lui Nicușor Dan a venit la o zi după ce prefectul Capitalei dezvăluise că încercase, fără succes, să dea – la telefon – de primarul general, încă de miercuri seară.

„Telefonic am reuşit să iau legătura doar în această dimineaţă, după ora 6, cu domnul primar general. (…) Am încercat şi în cursul serii să îl sun pe domnul primar. Aveam semnale (despre grevă-n.red), am discutat cu diverse autorităţi încă din cursul serii, domnul primar general nu mi-a răspuns aseară, mi-a răspuns după ora 6 în această dimineaţă”, anunțase prefectul Capitalei, joi, în fața presei.

421 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger