AcasăSOCIALExperiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut...

Experiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă

Experiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpăExperiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă (sursa foto: captură video)

O plimbare cu ATV-ul, la munte, în a doua zi de Crăciun, s-a transformat într-o experiență dramatică pentru un băiat în vârstă de 15 ani. Tânărul a ajuns la spital.

Adolescentul a trecut prin momente grele, după ce a căzut, de pe un ATV, într-o râpă, rănindu-se la picior. În ajutorul băiatului au sărit salvamontiștii din Bușteni. Din câte s-a aflat, accidentul a avut loc în Munții Baiului.

Băiatul se afla împreună cu părintele său, dar și cu alte persoane, în momentul în care s-a produs nefericitul episod. Încă nu se știe cum de a ajuns băiatul să cadă de pe ATV, ce s-a aflat este faptul că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Salvamont: „A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie”

Acesta se afla cu tatăl său și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă.

A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie”, din câte au anunțat, în seara zilei de duminică, 26 decembrie, reprezentanții Salvamont Bușteni, via Facebook.

Către locul în care s-a produs accidentul s-au îndreptat atât salvamontiștii din Bușteni, cât și reprezentanți ai ISU. Adolescentul a primit primele îngrijiri chiar la locul incidentului. A fost transportat apoi cu o targă până la un drum forestier, de unde a fost preluat de un UTV

Salvamont și coborât de pe munte, potrivit aceleiași surse. Adolescentul a fost preluat apoi de un echipaj SMURD și dus la spital.

248 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger