AcasăSOCIALEveniment cu produse tradiționale, în Parcul "Tudor Arghezi", în perioada 1 –...

Eveniment cu produse tradiționale, în Parcul „Tudor Arghezi”, în perioada 1 – 3 decembrie

Ministerul Agriculturii, în parteneriat cu Primaria Sectorului 4 și Caprirom Sud Muntenia – Cooperativă Agricolă, organizează în perioada 1 – 3 decembrie târgul „Poftim, din România!”, în Parcul Tudor Arghezi, din Sectorul 4.

Peste 30 de producători vor fi prezenți pe aleile parcului, care va fi pregătit de cei de la Totul Verde. S.A., cu produse tradiționale românești, cum ar fi: brânzeturi, produse din carne, fructe, legume proaspete, produse de patiserie, conserve etc.

Atracțiile evenimentului vor fi preparatele calde, gătite la fața locului după rețete străvechi: sarmale, ciolan cu fasole, pastramă, bulz și deserturi delicioase. Cei ce sunt în căutarea de cadouri au ocazia să achiziționeze produse lucrate manual de meșteri populari, dar și produse cosmetice din lavandă.

Așadar, vine România in sectorul 4, de 1 Decembrie! „Poftim din România”, este un eveniment pentru români, cu produse tradiționale, cu artizanat și meșteșuguri din toata țara! Puteți veni cu toții in Parcul „Tudor Arghezi” pe 1, 2, si 3 decembrie, între orele 9:00 – 19:00.

Pe durata celor trei zile, organizatorii au pregătit surprize muzicale tradiționale pentru a păstra spiritul autentic al sărbătorilor populare românești.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri