AcasăSOCIALEşti nabab, dacă lucrezi la stat. Cum poţi să primeşti 4.000 lei...

Eşti nabab, dacă lucrezi la stat. Cum poţi să primeşti 4.000 lei peste salariu, dacă eşti bugetar

Eşti nabab, dacă lucrezi la stat. Compania care a dat prime de 4.000 lei angajaţilor săi

De regulă, bugetarii abia aşteaptă Sărbătorile. De ce? Companiile de stat şi-au obişnuit angajaţii cu prime „babane”. O serie de angajați români au avut prime de 4.000 de lei de persoană la final de an.

Recent, s-a aflat lista cu bugetarii care au primit cele mai mari sume.

Ce firme au dat bonusuri?

Cele mai mari prime acordate bugetarilor, de Crăciun, au fost alocate de către CFR SA, Poşta Română, STB şi Metrorex. CFR SA a acordat peste 15 milioane de lei celor peste 22 de mii de angajaţi. Fiecare angajat a primit circa 600 lei. De asemenea, CFR Călători şi CFR Marfă au dat fiecărui angajat o primă de 300 de lei.

S-au dat bani şi la Poşta Română: bugetul de 9,4 milioane de lei a fost împărţit la cei aproape 23 de mii de angajaţi. Fiecare a primit în medie 300 de lei de persoană.

STB a dat prime de Crăciun, în ciuda problemelor financiare. Bugetul a fost de aproximativ 5 milioane de lei, iar fiecare angajat a primit 500 de lei.

Google nu a dat bonusuri angajaţilor

Google amână cu câteva luni bonusurile de sfârşit de an, demonstrând în acelaşi timp un principiu cheie al finanţelor casnice: nu conta pe banii pe care nu-i ai în cont.

De asemenea, Google a mai anunţat că va concedia aproximativ 12.000 de oameni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.129 afisari

7 COMENTARII

    • Daca vrei sa lucrezi la stat, reteta e simpla, nu-ti trebuie nici bani de spaga, nici scoala multa! Te inscrii intr-un partid politic, oricare, ca toate sunt la fel, esti ascultator, faci munca de agitator politic, lipesti afise, mai duci servieta sefului direct, ii mai faci treaba pe acasa, cumparaturi etc! Anul viitor vor fi alegeri, va fi de lucru! Dupa ceva vreme, cand il prinzi pe sef binedispus, la un chef pe la partid din bani publici, ii spui ca ti-e greu, ca nu au servici, ca ai fost util partudului si ca ai vrea si tu un post la stat. Apoi se aranjeaza concursuk pe reteta il picam la interviu pe cel care a luat 10 la scris si ai postul! Si tot asa poti si avansa, de ex seful meu a ajuns secretar de stat desi e un balbait troglodit! Conteaza doar (non)calitatile! Reteta e sigura, dar ai suficienta lipsa de coloana vertebrala?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger