AcasăSOCIALEste nevoie de certificat verde şi la Biserică? Arafat le-a transmis enoriaşilor...

Este nevoie de certificat verde şi la Biserică? Arafat le-a transmis enoriaşilor ce reguli trebuie să respecte

raed arafatEste nevoie de certificat verde şi la Biserică? Arafat le-a transmis enoriaşilor ce reguli trebuie să respecte

În urma noilor restricţii impuse de autorităţi, s-a ridicat problema regulilor pe care trebuie să le respecte enoriaşii în biserici. Este nevoie de certificate verzi pentru accesul în lăcaşele de cult? Raed Arafat a făcut lumină în acest caz.

Certificatul verde nu va fi obligatoriu în biserici și la reuniunile religioase, spre deosebire de alte instituții în care, de luni, pot intra doar persoanele care fac dovada vaccinării, testării sau a trecerii prin boală.

Mască obligatorie şi distanţare de 2 metri

Raed Arafat a anunţat că participarea la serviciile religioase nu va fi condiţionată de prezentarea certificatului verde sau a dovezii trecerii prin boală.

„S-a decis să nu fie condiționare, dar va trebui mască, bineînțeles, și doi metri pătrați pe persoană. Deci este o decizie luată la nivelul CNSU. Au fost discuții în acest sens, este o decizie luată la nivelul CNSU, din acest punct de vedere”, spune şeful DSU.

Întrebat de ce s-a ajuns la o astfel de decizie, Raed Arafat a răspuns: „Este o decizie, s-a discutat și s-a hotărât că pentru această activitate este una esențială dintr-un anumit punct de vedere, cum este să te duci la alimentară sau la farmacie”.

Decizia CNSU, luată în unanimitate

Conform lui Arafat, decizia potrivit căreia certificatul verde să nu fie obligatoriu pentru participarea la slujbe și la alte reuniuni religioase a fost luată în unanimitate.

„Nu s-a pus pe susținere treaba asta, în sensul dacă susțin sau nu susțin. A fost o discuție, o hotărăre a Guvernului, s-a votat și da, am susținut în final decizia aceasta.

Nu vreau să intru în discuție pe religie și pe Biserică. Acest subiect a fost foarte manipulat și foarte agresiv prezentat timp de un an jumătate”, a mai zis secretarul de stat în MAI.

author avatar
Andrei Ștefan
721 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa ne rugam pentru disparitia definitiva a acestui ticalos infatuat si criminal Raed Arahat cu toti stapanii lui! Sa se aleaga praful, pulberea si ruina de toata viata, munca si proiectele lui Arafat Raed si a stapanului lui, Soros si de tot neamul lui. L-a primit Romania pe acest sarpe de desert si el musca si invenineaza poporul, criminal nenoroci!! Afara din tara javra ordinara!! SA NE RUGAM LA DUMNEZEU SA II SPULBERE CA PE NISIP IN DESERT…

  2. Accesul la biserică este pentru spirit, accesul la bancă la propriile economii este pentru trup. Eu vreau să-mi scot toți banii din bancă pentru că mâine Arafat, guvernul sau Johannis îmi vor interzice accesul la propriile economii pentru că nu sunt vaccinat.

  3. I-aș zice s-o sugă, numai că neijectații sînt bărbați iar Arahatului cred că-i place.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger