AcasăSOCIALEpisod șocant într-o școală din țară! Două fete s-au luat la bătaie...

Episod șocant într-o școală din țară! Două fete s-au luat la bătaie în clasă!

Episod șocant într-o școală din țară! Două fete s-au luat la bătaie în clasă! Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor (foto: romaniatv.net)

După ce zilele trecute s-a aflat că doi băieți s-au luat la ceartă în plină stradă, unul dintre ei fiind rănit cu un obiect ascuțit (VEZI AICI), un nou incident șocant în care au fost implicați elevi din România ajunge în atenția publică, dar și a autorităților.

De această dată, două eleve – una de clasa a V-a și cealaltă de clasa a VIII-a – s-au luat la bătaie într-o clasă dintr-o școală gimnazială de pe raza județului Mehedinți. Fetele și-ar fi împărțit pumni și picioare, potrivit actualmehedinti.ro. Totul, într-o sală de clasă în care astfel de scene n-au ce căuta. Și sub ochii colegilor, care – ceea ce este și mai trist – nu au avut vreun prin instinct să intervină să le despartă. O înregistrare cu episodul cu totul reprobabil – care s-ar fi produs în urmă cu aproape două săptămâni, și anume pe 10 martie – au apărut pe o rețea de socializare.

S-a deschis un dosar penal

Oamenii legii, în schimb, nu au trecut cu vederea acest incident absolut șocant, după ce au văzut înregistrarea devenită publică. ”În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări: Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți, conform sursei citate.

Nu e clar de la ce anume a pornit conflictul dintre cele două fete, de s-a ajuns să nu se mai facă apel la vorbe, ci la gesturi demne de un ring de lupte.

396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger