AcasăSOCIALEmil Boc a dat lovitura, odată cu relaxarea restricţiilor! Evenimentul care scoate...

Emil Boc a dat lovitura, odată cu relaxarea restricţiilor! Evenimentul care scoate Clujul din „foame”

emil bocEmil Boc a dat lovitura, odată cu relaxarea restricţiilor! Evenimentul care scoate Clujul din "foame"

Dacă, în urmă cu câteva luni, organizarea Untold-ului 2021 era pusă sub semnul întrebării, ba chiar unii spuneau că nu se va ţine deloc, iată că cel mai important eveniment social al anului, în Cluj-Napoca, va avea totuşi loc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, că organizarea Untold în acest an ”reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”. Primarul a precizat că evenimentul va fi un succes, însă a menţionat că drumul sigur spre festival, spre orice festival, trece prin vaccinare.

S-au vândut peste 10.000 de bilete, într-o zi

Emil Boc a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, cum va atrage turiştii la Untold, având în vedere că în acelaşi timp este anunţat un festival la Bucureşti şi a afirmat:

Untold reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins că va fi o ediţie de succes aşa cum au fost şi celelalte”.

Edilul din Ardeal a menţionat că sunt binevenite cât mai multe evenimente de calitate.

Viziunea noastră nu este ca altele să nu existe, dimpotrivă să existe şi la Bucureşti, şi la Constanţa. Avem nevoie de evenimnte de calitate în toată ţara”, a mai declarat primarul din Cluj-Napoca.

Untold, în septembrie

Untold a reuţit să-şi creeze acest brand pornind de la Capitală Culturală a Tineretului, în 2015, şi am reuşit să ridicăm ştacheta în fiecare an. Dacă putem, mergem la amândouă, dar participarea la fiecare dintre ele trece prin vaccinare”, a adăugat Emil Boc.

Ediţia de anul acesta a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în luna septembrie.

author avatar
Andrei Ștefan