AcasăSOCIALElicopter militar, aterizare forțată în plină stradă, în Capitală. Mărturia unui șofer:...

Elicopter militar, aterizare forțată în plină stradă, în Capitală. Mărturia unui șofer: ”Am încercat să accelerez cât am putut” – VIDEO

(sursa foto. Facebook/Raluca Turcan)

Un tânăr aflat la volanul uneia dintre mașinile avariate ca urmare a incidentului în care a fost implicat un elicopter miliar, care a aterizat forțat în sensul giratoriu de la Aviatorilor, a povestit experiența prin care a trecut.

Și anume ce a observat, dar și cum a reacționat văzând ce se întâmplă cu elicopterul care a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle. Șoferul conducea o dubă în care se aflau mai multe persoane. ”Mă duceam către muncă, către zona Snagov, și aveam undeva la 8 oameni în mașină. Mergând așa am văzut elicopterul în oglindă, show aviatic evident, și după care am văzut cum începe să cadă unul din ce în ce mai jos. Și atunci am încercat să accelerez cât am putut”, a dezvăluit bărbatul, la Digi 24.

Martor: Ne-am speriat

Lesne de înțeles, incidentul le-a dat emoții oamenilor.

”Ideea e că unul a cam pierdut până a ajuns la cablurile de la stâlp și în momentul ăla când a luat cablurile au căzut stâlpii peste noi. (…) Mai e un domn cu Fordul, care a scăpat oarecum că e duba mea mai înaltă. Ne-am speriat, îți dai seama. Suntem toți în regulă”, a mai mărturisit șoferul.

Reacția ministrului Bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că în acest caz se derulează o anchetă. ”În momentul în care au sesizat acea defecțiune tehnică, au constatat că pierd din altitudine și au hotărât să aterizeze forțat, într-un loc pe care ei l-au considerat sigur”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode, referitor la cele întâmplate în Piața Charles de Gaulle.

Bode a pus accent pe un aspect pe care l-au remarcat nu doar martorii, ci și toți cei care au văzut imagini de la fața locului, după producerea acestui incident – acela că nu au fost victime. ”Din informațiile pe care le avem în acest moment, sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi probabil sunt de iluminat, din Piața Charles de Gaulle, care au căzut peste mașinile care erau în acel moment în piață. Sunt câteva mașini avariate. Nu sunt victime – este un lucru foarte important”, a subliniat Bode.

422 afisari

7 COMENTARII

  1. Intii astept replicile timpite ale atotstiutorilor, bineinteles care n-au facut armata si sint de meserie habarnisti ! Multumim lui Dumnezeu ca nu au fost victime, ca nu era pregatit de lupta, adica cu armament si munitie la bord ! Iata ce inseamna un pilot instruit, un aparat de calitate si ce inseamna Norocul !

    • COMUNIST SPURCAT SI IMPUTIT ! MOOOOORI! IN CHINURI! FTMM! Jaful american nu avea ce cauta pe spatiul aerian al orasului! HUOOOO! Perdantii in fata primitivilor desculti cu magari din pesteri cad pe capetele noastre cu jafurile lor de rable si fier vechi iar spurcaciunile comunisoid fetide ii laudfa ca vai ce bine stiu sa zboare HUOOOOO!!! MOARTE AMERICANILOR !!!! MOARTE SECURISTILOR ! HUOOOOO!

  2. Amerlocii ne pun in pericol ! Cum scapam de pericol ? Raspuns : Scapam de imputitii de americani!

  3. FIARE VECHI : nu asta-i dotarea ?,nu pe fiare vechi a aruncat MACIUCA MILIARDE !!,PUPATI-L PE MACIUCA MARELE STRATEG AL REMATULUI !.
    E bun ritmul de reciclare fiare vechi ,ieri se dezmembra un F16 ,azi un elicopter !,nu se simt prea bine nici Pirania cand prinde muste ,iar frecatele inca-s pe linia de plutire !.
    Mai ce mai dotare !!!!!!!!!!!!

  4. Fiare vechi sau nu, ce caută elicoptere militare in spatiul aerian al orasului Bucuresti.
    Cine si de ce le-a dat voie sa survoleze Bucurestiul sau orice alt oras românesc?

    • Și ce ba … Acum vrei sa survoleze comunele? Alea poate sa moară. Bucureștiul vostru sa trăiască. Nu? sictir Orășan spurcat !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger