AcasăSOCIALElevii protestează în fața Guvernului. Cum l-au umilit școlarii pe Ludovic Orban!

Elevii protestează în fața Guvernului. Cum l-au umilit școlarii pe Ludovic Orban!

Nu s-a luat încă nicio decizie privitoare la începerea școlilor. Elevii din Capitală protestează în fața Guvernului.

Reprezentanți ai Asociației de Elevi din București și Ilfov au ieșit în fața Guvernului pentru a li se oferi o explicație. Mulți dintre aceștia nu cunosc nicio măsură luată pentru începerea anului școlar 2020-2021. Deși sunt speculații privind implementarea unui sistem mixt de învătământ la nivel preuniversitar, Guvernul nu a luat încă nicio decizie.

„Într-o lună începe anul şcolar şi noi nu ştim nimic despre cum se va desfăşura, iar asta induce o panică în rândul elevilor şi părinţilor, pentru că toţi vrem să ştim dacă elevii vor merge la şcoală, dacă trebuie să ne pregătim cu resurse educaţionale. Este important să ştim că în acest moment nu li se pot asigura tuturor elevilor condiţiile pentru desfăşurarea orelor în format fizic”, a declarat Alex Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Elevilor Bucureşti şi Ilfov.

Ce cadou simbolic a primit premierul Orban

Motivându-l pe prim-ministrul Ludovic Orban în luarea unei decizii, Asociația de Elevi i-au adus un ceas, ca simbol al trecerii timpului.

Deși premierul a declarat că încă sunt în analiză scenariile pentru noul an școlar, elevii vin singuri cu propuneri pentru un scenariu cu care ar fi de acord. Trebuie descentralizate măsurile și toți elevii trebuie să aibă acces la dispozitive mobile și la internet. Orele nu se pot desfășura doar fizic, scenariul privind învățământul hibrid sau exclusiv online va fi fezabil doar dacă aceste condiții vor fi îndeplinite, a spus Alex Rădulescu.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
315 afisari

1 COMENTARIU

  1. Măsurile pentru începerea noului an școlar vor veni în ziua când ar trebui deschis acesta. Actualul guverna așa a procedat cu toate măsurile. Au venit fie în ziua respectivă, cu aplicare de ieri, fie după, apo se plânge de vid legislativ și, bineînțeles, vinovatul de serviciu va fi PeeeSeeeDeee.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger