AcasăSOCIALElevii din Capitală intră în vacanță vineri, după încheierea cursurilor. Când vor...

Elevii din Capitală intră în vacanță vineri, după încheierea cursurilor. Când vor reveni la ore

(sursa foto:Facebook/Ministerul Educației)

Elevii din Capitală numără orele până la apropiata vacanță. După ce vor încheia cursurile de vineri, școlarii se vor putea bucura de câteva zile libere.

Mai exact, elevii din Bucureşti vor intra în vacanţă vineri, după finalizarea cursurilor, urmând să se întoarcă la şcoală pe 27 februarie, potrivit agerpres.ro.

Când e programată următoarea vacanță

Conform calendarului aprobat, următoarea vacanță este programată în perioada 7 aprilie (vineri) – 18 aprilie (marți) 2023.

Din câte prevede structura anului an 2022 – 2023 postată pe site-ul Ministerului Educației, Programul național „Școala altfel“ și Programul „Săptămana verde“ se desfașoară în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, a căror planificare rămâne la decizia unității de învățământ. „Derularea celor două programe nu se planifică în același interval de cursuri (modul de învățare)”, conform Ministerului.

Iar clasele din învățământul liceal – filiera tehnologică, din învățământul profesional și din învățământul postliceal organizează activități de instruire practică în perioadele dedicate programelor „Școala altfel“ și „Săptămana verde“.

author avatar
Andrei Coman
687 afisari

1 COMENTARIU

  1. dupa vacanta mai vin cateva zile si intra in alta vacanta si tot asa . cand aud ca profesorii au salarii mici imi vine sa le sparg capul , nimeni nu pune la socoteala ca mai mult stau acasa decat la scoala , ca sa nu mai spun ca scot analfabeti functionali .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger