AcasăSOCIALElevi împuşcaţi în cap în faţa unui liceu din Ploieşti (VIDEO)

Elevi împuşcaţi în cap în faţa unui liceu din Ploieşti (VIDEO)

elevi impuscatiElevi împuşcaţi în cap în faţa unui liceu din Ploieşti (VIDEO) / captură: Romania TV

Scene șocante s-au petrecut, marți, în fața unui liceu din Ploiești. Doi elevi au fost împuşcaţi în cap. Agresorul a folosit un pistol cu bile.

Potrivit SAJ Prahova, citat de presa prahoveană, victimele sunt doi băieți de 16, respectiv 17 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale. Două echipaje ale Ambulanţei au intervenit la locul incidentului.

Cei doi adolescenţi au leziuni în zona gâtului şi a capului, dar starea lor de sănătate este bună, transmite Adevarul. Sunt conştienţi şi cooperează cu medicii de la Ambulanţă care le oferă îngrijiri medicale la faţa locului.

Agresorii sunt minori

Incidentul s-a produs într-un parc din apropierea liceului, potrivit observatorulph.ro.

Potrivit IJP Prahova, polițiștii au fost anunțați printr-un apel la 112 că mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topirceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află echipa complexă de polițiști, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Potrivit unor surse, doi dintre agresori au fost prinşi şi sunt tot minori, de 15 respectiv 16 ani.

Un martor a găsit una dintre bilele folosite de agresor.

foto observatorulphro

Biroul de Presă al Serviciului de Ambulanţă Prahova a transmis că cei doi elevi au fost împuşcaţi în faţa liceului UCECOM din Ploieşti, situat în zona de sud a oraşului. În prezent liceul UCECOM este păzit de jandarmi.

author avatar
Andreea Vlad