AcasăSOCIALEleva care a înjunghiat un pedagog, la Oradea, reținută. Unde ținuse ascuns...

Eleva care a înjunghiat un pedagog, la Oradea, reținută. Unde ținuse ascuns fata cuțitul cu care a dat atacul/Detalii ȘOC

Apar noi detalii tulburătoare din ancheta începută în Bihor, după atacul șocant dintr-un birou al unui liceu din Oradea, căruia i-a căzut victimă un pedagog. O adolescentă de 16 ani, cercetată pentru că a înjunghiat un pedagog, în biroul directorului unității de învățământ, a fost reținută pentru 24 de ore. Fata e acuzată de tentativă de omor. Bărbatul rănit a fost dus la spital, și, conform anunțului procurorilor, necesită 40-45 de zile îngrijiri medicale.

Atacul a avut loc luni, 27 noiembrie, chiar în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, din Oradea.

După cum reiese din informațiile comunicate public marți, 28 noiembrie, fata a avut ascuns în mâneca hainei un cuţit cu lama lungă de 21 de centimetri. Cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului colegiului, lovindu-l în zona spatelui.

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 28.11.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata B.B.V., în vârstă de 16 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, faptă prev. şi ped. de art. 32 alin. 1 din C.pen. raportat la art.188 alin. 1 din C.pen, cu aplic. art.113, alin.2 din C.pen.”, au transmis, marți, 28 noiembrie, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, într-un comunicat.

Citiți și: O elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate, cu un cuţit pentru tăiat porcii, la Oradea

Fata avea cuțitul ascuns în mâneca hainei

Potrivit procurorilor, în dimineața zilei de 27 noiembrie, în jurul orei 08.50, în timp ce afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, situat în municipiul Oradea, județul Bihor, „inculpata minoră B.B.V, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X în cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, pe fondul unor discuții contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului, în care minora era cazată, a scos un cuțit având lungimea totală de 34 cm, din care lama cu o lungime de 21 cm, pe care îl avea băgat în mâneca hainei de la mâna stângă, cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, numitul M.I.C., lovindu-l în zona spatelui, producându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng, hemopneumotorace stâng”.

În urma agresiunii, bărbatul a fost dus la spital și supus unei intervenții chirurgicale, iar potrivit constatărilor preliminare medico-legale, „leziunile suferite de către numitul M.I.C. necesită 40-45 de zile îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei”.

Cine se mai afla în biroul în care a avut loc atacul șocant

De la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor se mai precizează că în momentul agresiunii, în biroul directorului se aflau mai multe persoane. Și anume directorul instituţiei de învăţământ, directorul adjunct, precum și diriginta clasei din care eleva face parte, precum şi mama minorei.

„Prin ordonanţa din data de 27.11.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor inculpata a fost reţinută pe o durată de 24 ore, începând cu ora 18:50, urmând ca în cursul zilei de 28.11.2023, procurorul de caz să formuleze propunere de arestare preventivă a inculpatei minore pe o perioadă de 30 de zile”, conform comunicatului Parchetului.

author avatar
Andrei Coman
397 afisari

4 COMENTARII

  1. La Oradea deja tinerii „gandesc ca afara”. In Germania studentii au cerut universitatilor sa le faca tarcuri speciale pentru sex in timpul cursurilor, pentru a se detensiona de stres. In era tik-tokului, orice este posibil. Nu invidiez parintii cu copii la varsta adolescentei. Era un cantec pe vremurile ‘de trista amintire”, „Pionierii de az, Utecistii de maine”; azi lucrurile s-au simplificat, de la 14-30 de ani tinerii, tot infractori vor fi.

    • adica daca ai o viata sexuala normala esti infractor? mda logic ca ai testoseteron marit si combati imediat te mb el ii de comunisti.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri