AcasăSOCIALElev dus la spital. Ce ar fi consumat, pe lângă nicotină, înainte...

Elev dus la spital. Ce ar fi consumat, pe lângă nicotină, înainte de a se simți rău

sursa foto: Facebook/Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta

Un elev de la o școală din județul Cluj a fost dus cu ambulanța la spital, după ce s-a simțit rău. Un profesor a fost cel care a chemat salvarea, observând starea băiatului. Elevul a ajuns în grija cadrelor medicale.

Un cadru didactic de la o școală din județul Cluj a chemat salvarea. Totul, după ce un elev de 14 ani se simțea rău. În acest caz a fost anunțată și poliția.

Elevul avea o stare de agitație nefirească, ar fi consumat o băutură energizantă și nicotină, potrivit Știrile ProTV.

Din câte s-a aflat în acest caz, băiatul este elev în clasa a 8-a de la o școală din Apahida, o localitate situată lângă Cluj-Napoca.

Un profesor a fost cel care a observat că băiatul se simte rău. Așa că nu a stat pe gânduri și a cerut ajutor. Astfel, o ambulanță a ajuns la fața locului. Iar copilul a fost transportat de la școală la spital, pentru a fi supus unor investigații medicale de specialitate. Starea acestuia a fost stabilizată, iar elevul nu a avut nevoie de internare.

Lesne de înțeles, în acest caz au fost anunțați și părinții școlarului.

Conform sursei citate, polițiștii au transmis că elevul a recunoscut că a consumat o băutură energizantă și nicotină.

 

author avatar
Andrei Coman
237 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand eram eu elev consumam in spatele scolii o tigara Carpati fara filtru posta la doi insi. Acum damblagiii astia baga in ei toate spurcaciunile de chimicale, dupa care se mira ca de ce sunt prosti batuti in cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger