AcasăSOCIALEL este ”Măcelarul din Onești”! Au apărut imaginile cu bărbatul care a...

EL este ”Măcelarul din Onești”! Au apărut imaginile cu bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori – VIDEO

EL este ”Măcelarul din Onești”! Au apărut imaginile cu bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori - VIDEO (sursa foto: unupetrotus.ro)

Continuă să iasă la lumină detalii șocante cu privire la cazul terifiant de la Onești. Doi oameni au pierit după ce au fost sechestrați și înjunghiați într-un apartament pe care atacatorul –  identificat drept Gheorghe Moroșan – l-a pierdut în urmă cu câțiva ani.

Au apărut imagini cu agresorul cu care, deși s-a încercat, timp de mai multe ore, o negociere, demersul s-a dovedit a fi zadarnic. Și, din păcate pentru cele două victime și pentru familiile lor, totul s-a încheiat cu o tragedie.

În tot acest timp, agresorul – împușcat în timpul intervenției în forță asupra apartamentului în care au fost ținuti ostatici cei doi muncitori – se află pe un pat de spital. Soția sa, acuzată de complicitate, în acest caz dramatic, a fost reținută.

Aceasta ar fi soția lui Gheorghe Moroșan (sursa foto: bugetul.ro)

Moroșan: Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!

Șocant este faptul că, potrivit publicației locale Ziarul de Bacău, încă de acum trei ani, respectiv în 2018, Gheorghe Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care anunța ce are de gând să facă, după pierderea apartamentului.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Asta am vrut să vă spun, iar dacă vreți luați măsuri, dacă nu o să vă lămuresc că o să o luați mai târziu”, a amenințat Moroșan.

Luni, bărbatul și-a vărsat furia pe doi electricieni, de 36 și, respectiv, 52 de ani, trimiși să facă unele lucrări în apartamentul cu pricina. Din câte s-a aflat deja, agresorul nu a folosit vreo armă de foc, cum a amenințat, ci un cuțit.

Bărbatul – care în momentul evacuării ar fi fost plecat din țară – l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că l-ar fi evacuat cu jandarmii fără să arate un document care să-i dea acest drept, potrivit unupetrotus.ro. Mai mult, unul dintre jandarmi i-ar fi pus pistolul la cap fiicei lui, cât să o grăbească să iasă din casă. Supărarea agresorului a venit din faptul că, întoarcerea în România, nu ar fi reușit să recupereze nimic din apartamentul respectiv.

Revendicările agresorului

Luni, până ca forțele de ordine să intre peste el în apartamentul groazei, individul ar fi cerut să vină televiziunea să se facă, probabil, mai bine auzit.

Mai mult, ar fi cerut o hotărâre prin care să îi fie înapoiat apartamentul, să vorbească cu fiica din Germania, dar și 300.000 de euro, conform antena3.ro. Nu în ultimul rând, bărbatul ar fi solicitat să vorbească cu un ministru. Nu e clar și cu care oficial al Guvernului ar fi vrut să vorbească bărbatul de 68 de ani.

 Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

author avatar
Andrei Coman
701 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ei…pentru ca infractiunea de amenintare nu exista la politia romana..Mai ales la unul cu antecedente…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger