AcasăSOCIALEi sunt românii care rămân fără cardurile de energie 2023. Cine a...

Ei sunt românii care rămân fără cardurile de energie 2023. Cine a comis această greşeală va avea beneficiile „retezate”

card de energieCând expiră banii de pe cardul de energie. Data până la care românii pot plăti factura cu voucherul

Guvernul caută românii care au comis o mare greşeală privind cardurile de energie 2023. Aceşti oameni vor avea beneficiile „tăiate”. De spre cine este vorba?

Despre beneficiarii care au completat greșit formualrele sau și-au falsificat situația familială. Ei se pot trezi că le sunt anulate cardurile.

OUG pentru anularea cardurilor de energie

Guvernul pregăteşte un OUG prin care își asumă dreptul de a anula cardul de energie în cazul în care autoritățile descoperă că beneficiarul nu îndeplinea condițiile necesare.

Plățile se vor sista automat, însă banii deja plătiți de beneficiarul cardului vor fi suportați de la bugetul de stat, iar acesta nu va fi nevoit să-i returneze.

Mai mult de o treime din beneficiari au făcut plăți fără să se deplaseze de la domiciliu în acest scop, fie pentru că au folosit platforma online de plată oferită de Poșta Română, fie pentru că au solicitat factorul poștal la domiciliu și au achitat cu sprijinul acestuia.

Faptul că au existat aceste trei variante de plată, dintre care două permit plata de acasă, este cu adevărat o reușită. Reamintesc tuturor posesorilor de carduri de energie că mai au la dispoziție două luni pentru a utiliza banii aferenți primei tranșe”, a spus ministrul Marcel Boloș.

author avatar
Andrei Ștefan
591 afisari

2 COMENTARII

    • mai sunteti multi psihopati, limitati psihic ca tine? Incerca sa-ti dai foc, supravietuiesti fara rost!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger