AcasăSOCIALE JALE pe Aeroportul Otopeni: pasagerii au numai de suferit! Ziua şi...

E JALE pe Aeroportul Otopeni: pasagerii au numai de suferit! Ziua şi incidentul

aeroport otopeniE JALE pe Aeroportul Otopeni: pasagerii au numai de suferit! Ziua şi incidentul

Îmbarcarea într-un avion ce pleacă de pe Aeroportul Otopeni a ajuns o adevărată loterie. Poţi să ajungi pe scaunul din avion sau nu. De ce? Din cauza incidentelor ce au loc la sol. Adică în interiorul aerogării.

Luni, a avut loc o nouă întâmplare nefericită: o cursă TAROM către Madrid, ce trebuia să decoleze la ora 8 dimineața, are o întârziere anunțată de peste 8 ore. Motivul a fost o defecțiune pe care echipele tehnice au rezolvat-o, între timp.

Pasagerii au primit vouchere pentru mâncare

Atât pasagerii care pleacă către Madrid, cât și cei care se întorc cu același avion TAROM sunt în prezent în aeroport și au primit vouchere de câteva zeci de euro pentru a-și cumpăra din incinta aeroportului cele necesare, au transmit reprezentanții companiei.

Ce s-a întâmplat cu avionul? A fost descoperită o microfisură la un parbriz. Parbrizul respectiv a fost înlocuit, deși operațiunea nu era obligatorie, însă din motive de siguranță, compania a preferat să o facă.

Duminică a fost un incendiu

Acest incident vine după cel de dumincă, atunci când a izbucnit un incendiu în zona food-court a aeroportului Henri Coandă, în terminalul nou, după ce un panou electric a luat foc. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să stingă incendiul, înainte ca acesta să se extindă.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, întrucât pasagerii au fost evacuați de pompieri, iar o parte din terminalul internațional al aeroportului Otopeni a fost închis.

author avatar
Andrei Ștefan
621 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger