AcasăSOCIALDupă ce s-au spălat cu apă rece câteva săptămâni, bucureștenii vor avea...

După ce s-au spălat cu apă rece câteva săptămâni, bucureștenii vor avea apă caldă „încet-încet”. „Nu instant” – spune Nicușor Dan

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

În ultimele săptămâni, locuitorii mai multor zone ale Bucureștiului s-au descurcat cum au putut pentru a încălzi apa să se spele, după ce la robinetele din apartamente a curs doar apă rece. supărătoarea deja problemă a lipsei apei calde ar urma să se încheie curând. Cel puțin asta reiese din spusele primarului general.

Lucrările din cauza cărora mulți locuitori ai Capitalei nu au avut apă caldă s-au terminat. Iar în perioada următoare cei afectaţi vor avea apă caldă.

Nicușor Dan: „Nu se poate instant să se producă”

Primarul general al Capitalei a anunțat, joi seară, la TVR Info, că bucureștenii din sectoarele 2, 3 și 4 vor avea din nou apă caldă la robinete. După două săptămâni de lucrări.

„Există două componete ale problemei: transportul și producția. Noi ne ocupăm de transport, compania ministerului se ocupă de producție. Lucrările noastre s-au terminat azi, așa cum am spus aseară. Asta înseamnă că în acel mare cămin construit în 1968 și la care nu s-a mai intervenit și care era în pericol, așa cum spuneau specialiștii, să nu mai funcționeze la iarnă, a trebuit să intervenim. A durat mai puțin de două săptămâni. Din momentul ăsta, CET Progresul poate să livreze la capacitate maximă. Trebuie să pornească instalația și încet, încet, oamenii or să aibă apă caldă, în sectoarele 2, 3 și 4. În zilele următoare. Nu instant, dar încet, încet”, a declarat Nicușor Dan, joi seară.

„Lucrările noastre s-au terminat, și, din momentul acesta, urmează ca compania ELCEN-ului, CET Progresul, cel mai sudic CET au Bucureștiului, să înceapă să producă. Tocmai pentru că rețeaua nu e în starea cea mai fericită. Dar lucrăm la asta. Nu se poate instant să se producă. Dar încet, încet, o să vină apă caldă la toată lumea”, a dat asigurări primarul Capitalei, Nicușor Dan.

author avatar
Andrei Coman