AcasăSOCIALDublă tragedie într-o familie din Dâmbovița. Mama unui copilaș care s-a înecat...

Dublă tragedie într-o familie din Dâmbovița. Mama unui copilaș care s-a înecat într-o piscină, găsită moartă

(foto: Facebook)

Caz cutremurător. O familie din Găeşti, județul Dâmbovița, a fost lovită de o dublă tragedie. La câteva ore după ce un copil în vârstă de 4 ani s-a înecat într-o piscină din curtea casei, mama micuțului a fost găsită fără viață.  

O femeie din localitatea dâmboviţeană Găeşti al cărei copil s-a înecat, în piscină, miercuri seară, a fost găsită spânzurată de un copac, la câteva ore de la decesul micuţului, potrivit news.ro. Șocată de cele întâmplate, femeia ar fi plecat de acasă, fiind căutată atât de către poliţişti, jandarmi și pompieri, cât și de voluntari. Căutările s-au desfășurat pe durata mai multor ore.

Ulterior, oficiali ai Poliţiei judeţene Dâmboviţa au anunțat că mama copilului de 4 ani a fost găsită moartă, conform aceleiași surse.

Copilașul nu a putut fi salvat

Nu se știe cum a ajuns copilașul să cadă în acea piscină. Din păcate, minorul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Cel mai probabil, polițiștii vor stabili, în cadrul unor cercetări, cum se s-a ajuns la această nenorocire.

author avatar
Andrei Coman
268 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger