AcasăSOCIALDrifturile l-au „usturat” la buzunar. Cu ce sancțiuni s-a ales un tânăr...

Drifturile l-au „usturat” la buzunar. Cu ce sancțiuni s-a ales un tânăr șofer din Galați

politist

S-a întâmplat, nu o dată, ca unii conducători auto să aleagă să facă show cu mașinile, în drum, fie ziua în amiaza mare, fie după lăsarea întunericului. Situații care s-au lăsat cu sancțiuni.

Asta i s-a întâmplat și unui tânăr șofer, în vârstă de 31 de ani, din Galați. Acesta a rămas fără permis, după ce a făcut mai multe derapaje controlate, chiar în fața intrării principale a combinatului siderurgic, potrivit stirileprotv.ro. „Show-ul” pe patru roți a avut loc în plin trafic, în miezul zilei.

Imaginile cu drifturile au ajuns pe internet. După ce s-a întâmplat acest lucru, Poliția Rutieră s-a autosesizat, iar conducătorul auto a fost identificat. Bărbatul a fost amendat cu 580 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile.

 

Reminder despre circulația în sensul giratoriu

La finalul săptămânii trecute, reprezentanții Poliției Române au ales să comunice pe pagina oficială de Facebook a instituției, un mesaj adresat șoferilor, în privința regulilor ce vizează circulația în sensul giratoriu. Un reminder prin care conducătorilor auto li se atrage atenția asupra unor aspecte impotante.

„Știi cum se circulă în sensul giratoriu?

Nu mai poți să ieși direct de pe banda a 2-a sau a 3-a a sensului giratoriului și să le tai fața celor de pe celelalte benzi, iar dacă vrei să faci această manevră trebuie să îți semnalizezi intenția, să te asiguri că poți face asta fără să pui în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Vechea practică nu mai este valabilă conform ultimelor modificări! Conduceți prudent!”, a transmis sursa citată, sâmbătă, 18 martie.

author avatar
Andrei Coman