AcasăSOCIALTânăr mort după ce a căzut de la etajul 5 al unui...

Tânăr mort după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe Bd. Mihai Bravu

Tragedie petrecută joi seară, 17 noiembrie, în Capitală. Un bărbat și-a pierdut viața, în urma căderii de la o înălțime considerabilă. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, care au încercat resuscitarea sa, tânărul a fost declarat decedat.

Mai multe echipaje ale salvatorilor – ambulanțe SMURD și pompieri au intervenit, joi seară, la locul dramei. La fața locului au ajuns și polițiștii.

A căzut de la etajul 5

Un tânăr a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București. Nenorocirea a avut loc pe șoseaua Mihai Bravu, în Sectorul 2. Potrivit stirileprotv.ro, în cădere, tânărul de 23 de ani a ajuns pe terasa de la parterul imobilului, de unde a fost coborât de salvatori în stare de inconștiență.

Cum victima a intrat în stop cardio-respirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. S-au străduit zeci de minute sa-l salveze pe tânăr. După aproape o oră de eforturi de resuscitare, care, din păcate, nu au avut efectul sperat, medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost dus la medicină legală. Polițiștii urmează să stabilească, în urma cercetărilor ce se fac în acest caz, cum s-a produs tragedia. Și ce s-a întâmplat de a ajuns tânărul să cadă de la etaj.

500 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri