Cauta

DRAMA unei mirese, în prag de nuntă: ea şi copilul pe care-l purta în pântece au MURIT cu o zi înainte de eveniment!

ambulanta

DRAMA unei mirese, în prag de nuntă: ea şi copilul pe care-l purta în pântece au MURIT cu o zi înainte de eveniment!

O dramă fără margini a avut loc la Gura Humorului, în judeţul Suceava. O tânără în vârstă de 24 de ani a murit în prag de nuntă, în urma unui stop cardio-respirator.

Tânăra, care era însărcinată în 8 luni, fusese internată cu Covid-19 în data de 27 iulie și se externase la cerere, în data de 2 august, pentru că avea programată nunta.

Fata, istoric de afecţiuni cardiace

Cea care urma să îmbrace rochia de mireasă avea afecțiuni cardiace preexistente, fusese operată pe cord la vârsta de 20 de ani și avea două stent-uri, astfel că medicii i-au monitorizat atent starea de sănătate afectată de Covid-19.

Cununia civilă și cea religioasă erau programate sâmbătă, însă în decursul după-amiezii a ajuns la spital în stop cardio-respirator. Soțul femeii a sunat la 112, iar cei doi au plecat din localitatea Plătinoasa spre spitalul din Gura Humorului. Pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă femeia era deja în stop cardio-respirator.

Nici copilul n-a putut fi salvat

Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare. Au făcut eforturi disperate s-o mențină în viață pentru a salva măcar copilul, dar, din păcate, atât mama, cât și fătul au decedat.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, ambulanța a adus o gravidă de 29 de săptămâni în stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, cu manevre de resuscitare în curs, care au fost continuate în sala de operație, unde s-a efectuat cezariana de urgență.

Din păcate, nici mama, nici nou-născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici.

Potrivit primarului, întreaga comunitate este marcată de moartea Alexandrei și de durerea lui Silviu, care și-a pierdut soția și copilul.

Ultimele stiri

  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Mai tare ca Oțelul!
  • Prietenia fără limite: Xi-Putin!
  • De ce China câștigă cursa armelor. Povestea unui “geniu incontestabil”
  • Sustenabilitatea, tema dezbătută de Ziua Mondială a Metrologiei
  • Cea mai mare economie din lume nu se descurcă fără migranți
  • Alina Gorghiu mai este și refuzată. Malta a decis să respingă cererea de extrădare a prințului Paul
  • Cea mai bună alegere din Europa pentru investitorii financiari
  • Exit mobile version