AcasăSOCIALDRAMA unei familii din Vaslui: o tânără mămică gravidă a murit pentru...

DRAMA unei familii din Vaslui: o tânără mămică gravidă a murit pentru că n-avea bani de tratamente. Acasă, o mai aşteptau 2 copii

DRAMA unei familii din Vaslui: o tânără mămică gravidă a murit pentru că n-avea bani de tratamente. Acasă, o mai aşteptau 2 copii

O tânără de 26 de ani, din Vaslui, a murit luând cu ea propriul îngeraş şi lăsând în urma ei alţi doi micuţi. Asociaţia „Născută Înger” face un apel pentru ajutorarea familiei greu încercate.

Femeia însărcinată în patru luni a început să se simtă foarte rău pe 4 noiembrie, având stări de sufocare.

Şi-a neglijat sănătatea, din cauza sărăciei

Din cauza lipsurilor materiale şi-a neglijat constant sănătatea şi a amânat să facă un control medical. Când starea i s-a agravat soţul ei a sunat la Ambulanţă, iar femeia fost transportată la spitalul din Bârlad. I s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterală interstitială acută. Iuliana era bolnavă de mai multă vreme iar imunitatea era foarte scăzută.

Vestea morţii ei a ajuns acasă, în comuna Epureni din Vaslui, unde soţul – şi el bolnav de inimă – a fost în stare de şoc la aflarea veştii.

N-au bani de înmormântare

Acum soțul, bolnav și el și cu venituri extrem de mici a rămas singur sprijin pentru cei doi copii rămași fără mamă. Nici nu au cu ce o îngropa pe Iuliana si pruncul din pântecele ei, mort.

Cei care doresc să ajute au la dispoziţie următoarele conturi, precum şi numărul de telefon al mătuşii Iulianei.

  • RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în Euro) pe numele Neculitã Mariana
  • RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în Ron) pe numele Neculitã Ion
author avatar
Andrei Ștefan
323 afisari

2 COMENTARII

  1. Iuliana Dragnea din Epureni. Trist sfarsit, trist ca si sotul si ea s-au injectat. Imunitatea 0 este de la vax, este VAIDS, cine i-o fi momit cu ceva sa se vaxeze ii va avea pe constiinta, ca nici sotul nu o va mai duce mult bolnav deja de inima.
    Cine va avea grija de cei doi copiii? De donat donam dar unde se duc, pe ce, cine va avea grija mai departe de copiii, cum? Unde vor ajunge?
    Se spunea ca vor fi multi orfani, in grija cui vor ramane? Cred ca statul trebuie sa se organizeze mai bine sau macar sa schimbe legile de adoptie sa poata fi mult mai facil.
    Decat sa cada copiii in mana unor retele de trafic, mai bine sa ii adopte cineva normal chit ca nu are toate punctele, dar cineva normal psihic si care le poate oferi ceva copiilor.
    Vor fi multi orfani, de ambii parinti si de bunici ca multi parinti au avut ei grija sa isi convinga si parintiii (bunicii copiilor) sa se vaxeze

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger